Szerintete ígyis nagyon felszoktatom?
Nem!!! Egy kisbabát nem lehet felszoktatni/elkapatni/ölbe szoktatni/elkényeztetni!
Ő még nagyon pici, és az anyukájára van a szüksége. Ameddig igényli, addig nyugodtan aludj vele, nem lesz gond.
Én ugyanezt csináltam a kisfiammal, meg elkövettem egyéb dolgokat is, amiktől a szigorú anyucik sikítófrászt kapnak (nem hagytam sírni, első nyikkanásra ugrottam, sokat volt ölben stb stb). Kb 5 hónapos korától kezdve nem igényelte, hogy együtt aludjunk, onnantól kezdve a saját szobájában átalussza az éjszakát. Napközben is órákig eljátszik egyedül, szinte soha nem szokott kimondottan sírni, szerintem azért, mert tudja, hogy nem kell ahhoz üvöltenie, hogy törődjek vele. Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba.
Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen pici babának meg kell adni, amit kér, őt még nem lehet elkényeztetni, nem fog manipulálni, egy 6 hetes baba tulajdonképpen még ösztönlény. Nyugodtan aludj vele, ne aggódj, nem fog 18 évesen is az ágyadban aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!