Milyen márkájú hordozókendőt vegyek?
Figyelt kérdés
Még csak 32 hetes kismama vagyok, de szeretnék hordozókendőt venni, viszont nem tudom melyiket kéne. Kérlek titeket akinek van tapasztalata az ossza meg velem. Előre is köszönöm2008. nov. 24. 06:53
1/2 anonim válasza:
Szia,
én Nandu-t vettem, érdemes hosszabbat venni, és akkor többféleképpen tudod megkötni.
2/2 anonim válasza:
nekem is Nandu van, szuper. Szerintem mind jók, a lényeg, hogy a leghosszabbat vegyet, én már alig tudom összekötni, főleg télen, sok ruhával. A karikást nem ismerem, de ez szimpibb, mert két válon van a súly. interneten rendeltem, másnap hozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!