Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek kb hany db...

Újszülöttnek kb hany db mosipelus kell a kezdő csomagba, illetve pontosan mik tartoznak bele?

Figyelt kérdés
Próbáltam utánanézni, de őszintén annyira sok az információ, hogy nem vagyok benne biztos, hany darab es milyen fajta kell. Olvastam, hogy van kétféle, attol függően mekkora súlyú babának van, tehát hogy összesen majd ketszer kell beruházni egy-egy “csomagra”, csak nem tudom, kb hany darab ideális, nem akarok se tul sokat se tul keveset venni.

2020. máj. 17. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

9, akkor is így van, hogyha tökön szúrod magad.

Mi is moshatózunk, de nem kell elalélni, hogy ezzel mennyit teszel a környezetért, mert minimális az előnye a teljes környezetterhelést vizsgálva, és ezt könnyű belátni, ha nem csak a szemétmennyiséget nézed.

Egy Budapest-Debrecen autóút nagyobb szennyezéssel jár, mint it megtakarítasz a moshatóval.

Magyarán az a mami akinek nincs autója, de közben pampers-be csomagolja a babáját, többet tesz a környezetért, mint egy, autókázó mosimami.

2020. máj. 18. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nincs semmi tapasztalatom mosható pelenkákkal, de mi most várjuk az első gyerekünket és már az elejétől mosható pelenkázni szeretnénk vele. Én vettem 10db újszülött pop-in pelenkát, 3 éjszakai betétet és 12db prefold-ot kezdésnek és meglátjuk, hogy ez bejön-e, elég lesz-e. Úgy tervezem, hogy ha csak pisis a pelus, akkor kicserélem a betétet prefoldra és akkor a külsőt nem kell annyiszor mosni és talán elég lesz így kevesebb. Amúgy én naponta-két naponta tervezek mosni.

Aztán ha ezeket kinövi, akkor át szeretnék térni egyméretesekre, abból már azért többet vennék.

2020. máj. 18. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!