Újszülöttnek kb hany db mosipelus kell a kezdő csomagba, illetve pontosan mik tartoznak bele?
9, akkor is így van, hogyha tökön szúrod magad.
Mi is moshatózunk, de nem kell elalélni, hogy ezzel mennyit teszel a környezetért, mert minimális az előnye a teljes környezetterhelést vizsgálva, és ezt könnyű belátni, ha nem csak a szemétmennyiséget nézed.
Egy Budapest-Debrecen autóút nagyobb szennyezéssel jár, mint it megtakarítasz a moshatóval.
Magyarán az a mami akinek nincs autója, de közben pampers-be csomagolja a babáját, többet tesz a környezetért, mint egy, autókázó mosimami.
Nekem nincs semmi tapasztalatom mosható pelenkákkal, de mi most várjuk az első gyerekünket és már az elejétől mosható pelenkázni szeretnénk vele. Én vettem 10db újszülött pop-in pelenkát, 3 éjszakai betétet és 12db prefold-ot kezdésnek és meglátjuk, hogy ez bejön-e, elég lesz-e. Úgy tervezem, hogy ha csak pisis a pelus, akkor kicserélem a betétet prefoldra és akkor a külsőt nem kell annyiszor mosni és talán elég lesz így kevesebb. Amúgy én naponta-két naponta tervezek mosni.
Aztán ha ezeket kinövi, akkor át szeretnék térni egyméretesekre, abból már azért többet vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!