Nem látom a kiutat, három hónapos kisbabám van, és úgy érzem, ha ő nem lenne szakítanék az apukájával, mert már nem vonzódom hozzá és feszült vagyok ha ott van, viszont ha nincs akkor meg szinte pánikrohamom van, hogyan találjak "jó" kiutat?
szia,
szerintem az a kérdés hogy szereted e még a párod?? mert ha igen, üljetek le, beszéljétek át a dolgokat!! életetek legnagyobb változásán mentek most keresztül, hiszen család lettetek!! viszont ha nem szereted csak a kicsi miatt ne maradj vele... de remélem, nem ekkora a baj!!
Ági
Szerintem ez még simán lehet a szüléstől és a most lezajló hormonális változásoktól.
Ha intelligens a párod, akkor utána olvas és segít neked kilábalni ebből.
Sok nő jár így, főleg, hogy a szoptatás idején még közel sem tér vissza a hormonháztartás az eredeti állapotba.
Nem biztos, hogy nem szereted, egyszerűen ez még lehet egy állapot a szülés után. Jó lenne ha szólnál neki, hogy furcsán érzed magad, lelkileg és jó lenne ha vigyázna rád, és felvidítana. Ennyi talán elég, hátha közel kerülsz hozzá újra.
Hátha segít ez a cikk: [link]
Arról szól, hogy sok családban előfordul, hogy a baba megszületése után gondok támadnak (még akkor is, ha nem beszélnek róla) de azért van megoldás.. remélem, találsz benne válaszokat a kételyeidre.
Sajnos én úgy érzem ez nem fog változni, ha most jönne más, akkor lépnék...még csak rövid ideje vagyok együtt vele, gyorsan jött a baba.Viszont pár éve már nem járok társaságba lassan harminc vagyok,ha lenne is kedvem,hülyének érezném magam szórakozóhelyeken.
Nehéz, mert tudom, hogy neki fontos vagyok, és mi van ha az életben csak egyszer adódik ilyen ember melléd...talán ilyen sose lesz már:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!