Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem látom a kiutat, három...

Nem látom a kiutat, három hónapos kisbabám van, és úgy érzem, ha ő nem lenne szakítanék az apukájával, mert már nem vonzódom hozzá és feszült vagyok ha ott van, viszont ha nincs akkor meg szinte pánikrohamom van, hogyan találjak "jó" kiutat?

Figyelt kérdés
Feszült vagyok ha ott van, viszont ha nincs akkor meg szinte pánikroham fog el, hogy magamra maradok, hogy nem kellek babával senkinek, hogy nincs hol ismerkedni..és ami a legrosszabb, hogy én rontom el a gyerekem jövőjét :(.Nagyon félek.
2010. júl. 29. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:

szia,

szerintem az a kérdés hogy szereted e még a párod?? mert ha igen, üljetek le, beszéljétek át a dolgokat!! életetek legnagyobb változásán mentek most keresztül, hiszen család lettetek!! viszont ha nem szereted csak a kicsi miatt ne maradj vele... de remélem, nem ekkora a baj!!

Ági

2010. júl. 29. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy érzed,hogy már nem jó vele lenni.akkor lépned kell,de szerintem csak ilyen átmeneti dolog a baba miatt!Nagyon lefoglal a baba,meg a többi más dolog!Próbálj egy kicsit a férjedre is figyelni,hátha jobb lesz!!!!!!
2010. júl. 29. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon korai meg barmilyen dontest hozni hiszen 3 honapja szuletett meg a babatok, teljesen megvaltozott az eletetek nem csak neked hanem a parodnak is. A faradsagtol sokkal ingerultebbek vagyunk es a dolgokat is sokszor borusabbnak latjuk mint amilyenek valojaban. En nem azt mondom, hogy maradj vele ha mar nem mukodik a kapcsolat es nem szereted csupan azt, hogy meg varj par honapot ne hozz elhamarkodott dontest mert meg minden nagyon uj es mindenki meg szokja az uj szerepet. A babad hamarosan eljatszim majd egyedul felfedezi a kezeit a vilagot es neked is lesz tobb idod magadra, pihenni egy kicsit. Hatvegen mozduljatok ki ha tehetitek. Ne hozz elhamarkodott dontest szerintem. Remelem megoldodik a helyzet.
2010. júl. 29. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Azon a véleményen vagyok ,mint az előttem szóló ! Várj még legalább 4 hónapot ,ha akkor is rossz akkor lépd meg ! Ilyenkor a hormonok is dolgoznak ,legyél türelmesebb ! Hátha megéri ,értsd meg a párodat is ,neki is ez egy új szerepkör ! Szerintem még ne add fel !
2010. júl. 29. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még simán lehet a szüléstől és a most lezajló hormonális változásoktól.

Ha intelligens a párod, akkor utána olvas és segít neked kilábalni ebből.

Sok nő jár így, főleg, hogy a szoptatás idején még közel sem tér vissza a hormonháztartás az eredeti állapotba.

Nem biztos, hogy nem szereted, egyszerűen ez még lehet egy állapot a szülés után. Jó lenne ha szólnál neki, hogy furcsán érzed magad, lelkileg és jó lenne ha vigyázna rád, és felvidítana. Ennyi talán elég, hátha közel kerülsz hozzá újra.

2010. júl. 29. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen ugyanígy éreztem én is, sőt még néha most is rám tör... 8 hónapos lesz a babám. Sajna mindig is sokat vitatkoztunk, és most sincs másképp. Néha vannak jó periódusok, de aztán megint összeveszünk. Persze ez nagyon rossz, nem akarom, h. ebben nőjjön fel a gyermekem. Ezért fordul meg sokszor a fejemben, h. talán jobb volna külön, hátha találnék olyan férfit, aki elfogad gyerekkel együtt és jól tudnám érezni magam végre... Mondjuk nálad még csak 3 hó telt el a szülés óta, dolgoznak a hormonok ezerrel, várj pár hónapot... Hátha jobb lesz. Ha gondolod, írj privit, beszélhetünk a témáról. Üdv!
2010. júl. 29. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Hátha segít ez a cikk: [link]

Arról szól, hogy sok családban előfordul, hogy a baba megszületése után gondok támadnak (még akkor is, ha nem beszélnek róla) de azért van megoldás.. remélem, találsz benne válaszokat a kételyeidre.

2010. júl. 29. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos én úgy érzem ez nem fog változni, ha most jönne más, akkor lépnék...még csak rövid ideje vagyok együtt vele, gyorsan jött a baba.Viszont pár éve már nem járok társaságba lassan harminc vagyok,ha lenne is kedvem,hülyének érezném magam szórakozóhelyeken.

Nehéz, mert tudom, hogy neki fontos vagyok, és mi van ha az életben csak egyszer adódik ilyen ember melléd...talán ilyen sose lesz már:(.

2010. júl. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!