Honnan tudom, hogy objektíven szép-e a kisbabám?
Figyelt kérdés
5 hetes kislányomra mindenki azt mondja, hogy gyönyörű, nagyon szép.
Természetesen nekem, a férjemnek és a szüleinknek ő a legszebb a világon, de mi elfogultak vagyunk. A barátaink, rokonaink, kollégáink pedig nyilván nem mondanák nekünk azt, hogy csúnya.
Van valami ötlet, hogyan lehet kideríteni objektíven egy baba szépségét?
2020. máj. 16. 22:46
21/25 anonim válasza:
Hát kérdező, ez aztán marha különleges. Felénk ahol járok és megjelen valaki egy újszülöttel, mindenki ájuldozni kezd, jópofáskodni. Biztos nagyon szép a babád, de ne menjen el az eszed.
22/25 anonim válasza:
Az én fiamra is ezt szokták mondani. 90 százalék csak azért, hogy levegő áramoljon át a szájukon. Kezeld ezeket a helyén.
23/25 A kérdező kommentje:
21-es. Ok ;)
Nem fogom szepsegversenyre küldeni, csak gyönyörödök benne. És persze táplálom, gondozom, nevelem. Fejlesztem az eszét és a lelkét, hogy legyen magához való esze, illetve jó emberré váljon.
22-es: Bocs, hogy offolok, de nagyon nem bírom én sem ha valaki csak azért beszél, hogy mondjon valamit...
2020. júl. 20. 14:05
24/25 anonim válasza:
Tényleg az a lényeg, hogy te szépnek látod, akkor lenne baj, ha nem így lenne. Mások dícséretét meg élvezd ki, ennyi.
25/25 anonim válasza:
Huu.. Na ez az a szint amikor valaki abszolút agyament.. Nyomjad csak a gyereket,jol megutaltatod mindenkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!