10 hetes babának elég, ha naponta 5-ször szopizik?
Éjjel 10-11 órát alszik,nappal több rövidet és egyszer 2-3 órát. Másfél-két óra telik el két etetés között,ha épp ébren van. Jó ez így? Kiszámoltam,a napi adagját megeszi.
A gyerekorvos 6 étkezést mondott,de az nem mindig jön össze,este ha később fürdetjük,fektetjük le emiatt,nagyon nyűgös.
Bocs első válaszoló, de nekem meg az hangzik meredeken, hogy egy két éves naponta ötször szopizik:S Tényleg ne haragudj, nem bántani akartalak, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
Kérdező, ha szépen gyarapszik a babád, akkor elég neki ennyi. Az én fiam is csak 5 alkalommal evett naponta, és 5 hónaposan duplázta a súlyát, tehát tökéletesen fejlődött.
biztos tudja mennyi kell neki.
az én kislányom 8 hetes és ő két hete egyik napról a másikra átállt a napi 14szeri evésről a napi 7-8ra!
pedig mindent úgy csináltam, mint előtte!
egyszer csak így lett!
szóval szerintem ne aggódj.
:)
Szia!
Az én kislányom ma 10 hetes és kb. 2 hete ő is 5x eszik. Csak szopik. Szépen fejlődik mosolygós baba. Szerintem tudják ők mennyi nekik az elég. Ha éhes lenne többször kérné.
Sok boldogságot és jó egészséget nektek!
Köszi a válaszokat! Örülök,hogy más babáknál is így van.
Az éjjeli nagy alvását ő alakította így,ha néha felébred,természetesen megetetem. Anyatejet kap,én éjjel fejek,nappal azzal pótolok. Hetente kb.200 grammot hízik,egészséges baba. Ha éhes,gondolom éjjel úgyis reklamál,nem?
Jó babázást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!