Babám 6hós, pár napja kezdtem neki adogatni a répát! Még naponta ötször szopizik?
én babám 6 hós, 1 hetes. napi 6-7x szopik, 1 szopi után adok neki pürét. általában 11 körül.
még kicsik ahhoz, hogy kiváltsunk 1 szopit, úgyhogy szerintem jól csinálod. az hogy szopi előtt, vagy után esik-e jobban neki, az egyéni, az én babámnak így tetszett, és így legalább biztosan kiüríti a mellem. (és még így is hatalmas mennyiséget képes bekanalazni.)
Szia!
Kislányom 6hónapos múlt, és én 4hósan már hozzátápláltam, de amúgy anyatejes. Már ott tartunk h ebédre főzeléket kap és vacsira tejpépet. Napközben gyümit, babakekszet...stb. Már a kezébe is adok pár dolgot és élvezi h rághat. (mondjuk 6 foga van)
Most hurrogjatok le nyugodtan, de egy féléves gyerek már nem csecsemő és nem is úgy kell vele bánni. De ez az én meglátásom.
Amúgy én teát adok neki, élvezi h egyedül ihat. Napközben is elég sokat szopizik még mindig de azért már elég sok mindent eszik és élvezi az új ízeket...
nagyon jól csinálod! ne aggódj, régesn egész másképp csináltak mindent, ebben éppen mi állunk jobban, mint a régiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!