Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes a kisfiam, es neha...

12 hetes a kisfiam, es neha ugy csinal mintha fulladozna. Csak nyeldekel, de nem tudom mit?

Figyelt kérdés
lehet bukni akar csak vissza nyeli?masnak is van igy a baboja?mi lehet ez?
2008. nov. 23. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyel is közben tutira?-mert én is azt hittem először, aztán rájöttem, hogy a nyelvét rágja...megindúlt a fogzás.

Ha meg nem a nyelvét rágja, akkor lehet, hogy tényleg bukik..ilyenkor gondolom nem hagyod a hátán feküdni, nem jön ki közben semmi?

2008. nov. 23. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat szerintem nyel is,olyankor oldalra forditot,de nem jon ki semmi,de viszont nygyon nyalaldzik,es ragja az ujjat,kezet,lehet fogzas?de meg csak 12 hetes
2008. nov. 23. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt mindenképp gyerekorvossal (is ) kell megbeszélned!
2008. nov. 23. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

az én kisfiam 13 hetes. kb. 4 héttel ezelőtt minden este lefekvés után elkezdett fulladni. Egyből rohantunk az ügyeletre, azt hittem elkapta tőlünk mert akkor az egész család beteg volt. Azt mondta a doki, hogylehet hogy kezdődik nála valami de mindent rendben talált nála. két napomba telt, mire rájöttem, hogy annyira megindult neki a nyálképződése, hogy nem tudott hirtelen mit kezdeni vele. Állandóan félrenyelte, leszippantotta álmában. Pár nap alatt megtanulta, mit is kell csinálni a nyállal:) a védőnő azt mondta, hogy ennyi idősen elkezdenek mozogni a fogcsírák(ami még nem azt jelenti, hogy jön a foga), és az okozhatja a fokozott nyálképződést. nálunk ez volt, ennek ellenére lehet, hogy nálatok más oka van. jÁrj utána a dolognak!

boldog babázást!

2008. nov. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!