Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9hónapos babámnak még nincs...

9hónapos babámnak még nincs foga, nem kéne már lennie?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
van olyan baba,akinek egy éves korában jön ki az első.nagyon változó,mert hallottam olyat is, hogy három hónaposan jött az első.a fiamnak nyolc hónaposan
2010. júl. 29. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az első mondja. Az én fiamnak is egy évesen jött ki az első két foga. Neki azóta is kettesével jön.
2010. júl. 29. 08:31
 3/7 A kérdező kommentje:
És az igaz, hogyha minnél késöbb jön ki akkor annyira nem viseli meg őket? Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem..de így hallottam
2010. júl. 29. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is igy tudom,minnél késöbb jön ki annál jobb!!!Állitólag azért,mert akkor nem viseli meg őket annyira!
2010. júl. 29. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:

MÁsodik vagyok! Igen igaz, ezt tapasztalatból írom. Szinte észre se vettük egyik fogánál se, hogy jön, egyszercsak láttuk, hogy kint vannak. Most pl olyan jól "titkolta", hogy kijött hátul két rágófoga, hogy csak akkor vettük észre mikor már teljesen kint voltak.

Amíg kicsi volt én is folyton a fogai miatt aggódtam,hogy mikor jönnek már. De így utólag egyáltalán nem bánom, hogy későn kezdett fogzani.

2010. júl. 29. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Az Én kisfiam 8 hónapos és most jön a 8.foga.Egyáltalán nem nyűgösebb mint alapból ,fogzás idején.Ismerősöm kislánya 1 éves,most jön a 2. foga és éjjel fél óránként ébred ordítva.

Minden baba más.

2010. júl. 29. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Kislanyom 2 eves 9 es fel honapos volt amikor az elso foga kibujt. Most bujt ki par nap kulombseggel a 13ik es 14ik foga. Egyik foggal sem volt nyugosebb. Volt olyan hogy kibujtegyszerre a 4 fog utan 4 honap szunet. Erre is szamithatsz.
2010. júl. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!