Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt ki szabad probalni hogy...

Ezt ki szabad probalni hogy egyen vegre?

Figyelt kérdés

Bocsi kicsit hosszu kesz de leirok mindent hogy ne kapjak olyan tippet amit mar kiprobaltam

10 hos tapszeres babam van(szuletese ota az sajna)

5 hos kora ota probalkozom a hozzataplalassal(gyerekorvos javaslatara)

Es egyszeruen a mai napig nem hajlando megenni szinte semmit, amit megeszik abbol is max 50 ml. Nincs kedvence tehat nincs olyan hogy azt tegyek mindenbe amit nem eszik meg. Mindegy hogy hideg meleg langyos folyos surubb higabb egyutt eszunk vagy csak o eszik adok neki is kanalat ketfelet csinalok es hagyom hogy valasszon uveges kaja hazi kaja belenyulhat az etelbe(vagy legalabbis hagyom neha hogy a texturat erezze) es meg sorolhatnam tenyleg mindent kiprobaltam mindent egy valamit kiveve....azt meg sose probaltam hogy eszik amennyit eszik, ha 40 ml akkor annyi es nem potlok be tapszerrel. Kicsit spartai modszer de mas mar nincs a tarsolyomban viszont felek mert a gyerekem amugyse az a vasgyuro fajta, 8 kilo es amiota kuszik maszik felall azota nagyon lelassult a hizasa van higy csak 150 gramm/ho. Ezert kicsit felek hogy mi lesz ha fogyni fog vagy nemtudom...

Nyilvan meg fogom beszelni a gyerekorvossal ezt de kivamcsi vagyok a ti velemenyetekre is

2020. máj. 6. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Olvass utána a BLW-nek. Sokaknál bejön, lehet hogy nálatok is.
2020. máj. 6. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Probaltam mar. Nem jott be.

:(

Mondom mindent kiprobaltam mar tenyleg :(

2020. máj. 6. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is csak nézi meg szétkeni a fején ha próbálom a blw-t 😂😂

Engedd el. Vannak ilyen gyerekek

2020. máj. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!