A 10órai étkezés kiváltásával egy időben a délit is el lehet kezdeni ill. a délutánit?
6 hónapos a babám. A tízórait már majdnem teljesen kiváltottuk gyümölccsel. Most írt fel a doktornőnk tejpépet, és azt mondta, hogy adhatom délre a főzelékeket és a délutáni étkezést kiválthatom a tejpéppel ill. sinlac-al.
Nem túl gyors ez így?
Hova sietsz ennyire?
Nekem 6-8 hónapig 1, 8-10 hónapig 2, 10-12 hónapig , szilárd étkezése volt, 1 éves kora után kapot vacsit, vagyis lett 4.
Amúgy
Szió, csatlakozom, én is kíváncsi lennék :)
A gyümölccsel elvan délig, most nem tudom, hogy hogyan tovább, azt tervezem, hogy egyszer délben megpróbálom a krumplit...
Saját kútfőből; egyszerre csak egyenként váltok ki étkezéseket, egy hónap alatt váltottam ki a tízórait, most majd a következő hónapban próbálom a főziket ebédre, és utána majd az uzsit.
Most ott tartok, hogy megnéztem tízóraira megeszi-e a répás őszibarackot, hogy majd répásat adhassak neki első ebédre.
Nem én sietek.
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam?
lehet.
Egyszerre egy étkezést válts ki, és nem kell ennek 1 hét alatt megtörténnie.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!