Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 10órai étkezés kiváltásával...

A 10órai étkezés kiváltásával egy időben a délit is el lehet kezdeni ill. a délutánit?

Figyelt kérdés

6 hónapos a babám. A tízórait már majdnem teljesen kiváltottuk gyümölccsel. Most írt fel a doktornőnk tejpépet, és azt mondta, hogy adhatom délre a főzelékeket és a délutáni étkezést kiválthatom a tejpéppel ill. sinlac-al.

Nem túl gyors ez így?

2010. júl. 28. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Hova sietsz ennyire?

Nekem 6-8 hónapig 1, 8-10 hónapig 2, 10-12 hónapig , szilárd étkezése volt, 1 éves kora után kapot vacsit, vagyis lett 4.

Amúgy

2010. júl. 28. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szió, csatlakozom, én is kíváncsi lennék :)

A gyümölccsel elvan délig, most nem tudom, hogy hogyan tovább, azt tervezem, hogy egyszer délben megpróbálom a krumplit...

Saját kútfőből; egyszerre csak egyenként váltok ki étkezéseket, egy hónap alatt váltottam ki a tízórait, most majd a következő hónapban próbálom a főziket ebédre, és utána majd az uzsit.

Most ott tartok, hogy megnéztem tízóraira megeszi-e a répás őszibarackot, hogy majd répásat adhassak neki első ebédre.

2010. júl. 28. 12:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem én sietek.

Lehet, hogy nem jól fogalmaztam?

2010. júl. 28. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak, én is így gondoltam, hogy ha már eljutottunk oda, hogy a tízórait kiváltja a gyümi, akkor majd utána az ebéddel próbálkozom. De a dokinő kicsit összezavart ezzel a nagy sietséggel, hogy kezdjem a déli főzelékeket, meg a délutáni tejpépet.
2010. júl. 28. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:

lehet.

Egyszerre egy étkezést válts ki, és nem kell ennek 1 hét alatt megtörténnie.

első

2010. júl. 28. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam második napja tízóraira csak gyümölcsöt kap. 2-2,5 órát kibír vele. Déli cicizés előtt most elkezdtem vele a répát kóstoltatni. Azaz kap egy pár kanállal, és utána cici. A tízórait is kb 3 hét alatt váltottuk ki. Az ebédet és a többit sem szándékozom gyorsabban elintézni. Ez most furán fog hangozni, de most szerintem ne hallgass a dokira!
2010. júl. 28. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól érzem, hogy ez így túl gyors lenne. Köszi a válaszokat:) Egyébként 3.hete kapja a gyümölcsöt délelőtt. Még pár nap biztos kell, hogy kiváltsuk a tízórait. Úgy éreztem, hogy teljesen jól haladunk, csak a doki összezavart és azt hittem, hogy valamit nem jól csinálok:(
2010. júl. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!