Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felállítanátok egy "hatásosság...

Felállítanátok egy "hatásossági" sorrendet?

Figyelt kérdés

Fogzásra: Viburcol kúp, borostyán lánc, szirupok (melyik márka?)

Homeopátiás, géles dolgokat ne is írjatok. Köszi!

2010. júl. 28. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Osanit a tuti + lánc...8foga vana 14 hós csajomnak,és csak kicsi nyügi volt előtte nap.éjszaka aludt osanittal,reggelre kint volt a fog
2010. júl. 28. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
12:20-as vagyok!Erre gondoltam, nekem sem engedi hogy belenyúljak a szájába!
2010. júl. 28. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, az én fiam 3 hónapos kora óta kínlódik a fogaival folyamatosan. 1 évesen jött ki az első és most 20 hónaposan ugyanúgy szenved, csak most a 15. 16.-kal.

Viburcol kúp, hmeopátiás bogyók, na meg a nyaklánc, hát nekünk sz..t se ért, már bocsánat. Egy halom az ablakon kidobott pénz. A Dentinox, bár gélt nem akarsz, elalvás előtt életmentő volt, mert abban a pár percben míg hat el tudott aldni a fiam. A nehezebb éjszakákra csak a Nurofen használt. Ami ennél is erősebb a Cataflam csepp, nekünk hála Isten ez nem kellett, de a szomszéd babának minden egyes fognál 38 fokos láza volt, ínyt kellett metszeni neki stb, nekik csak az használt, de az tényleg a legvégső eset mert nagyon erős.

2010. júl. 28. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Bizony, kedves Kérdező, a Viburcol homeopátiás.

Egyébként ujjal nekem sem hagyja, hogy a szájába nyúljak. Vettem egy ujjra húzható fogkefét, és azzal semmi gond, be tudom kenni az ínyét (Dologél - szintén homeopátiás). Egyébként létezik a Dentinoxból oldat is!

2010. júl. 28. 15:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy a Viburcol homeós, de én a golyócskás változatot nem szeretném adni. Köszönök minden választ! :)
2010. júl. 28. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!