Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Augusztus elején született...

Augusztus elején született babának szüksége van egyből rovidujjura az első 2-3 hétben?

Figyelt kérdés
56 bodykbol többnyire hosszú ujjúnk van, csak pár db rövid Ujjú (kb. 5-6 db). Vegyek meg rovideket?
2020. ápr. 26. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van otthon klíma, akkor nincs.
2020. ápr. 26. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
5-6 db elegendő szerintem.
2020. ápr. 26. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú ujjút egyáltalán nem adtam rá az augusztus végire sem.

Első par napban rövid ujjú body + pamut (vékony) rugiban volt, utána egy szál rövid ujjúban, mert 40 fok volt.

2020. ápr. 26. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ.. ahogy első is írta, ha otthon folyton megy a klíma, akkor talán nem. De csak ha éjjel is megy. Azért nem árt ha van legalább 1-2 db rövid. És ha kimentek levegőzni és 40 fok van?
2020. ápr. 26. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja bocs! 5-6 db elég, igen
2020. ápr. 26. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Augusztus elsején született a fiam. Pokoli meleg volt. A házban van klíma, de így is volt, hogy rövid ujjút adtam rá. Nekem az 5-6 nagyon kevés lett volna mert a kis combja mellett az összes pelusból kifolyt a kaki, néha már szopi közben. Így 2-3 body elment egy nap.
2020. ápr. 26. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Június közepi gyerekem van, de már a kórházban egy szál rövidujjú bodyban volt napközben, olyan meleg volt. 5-6 body kevés lesz szerintem, én adtam rá napközben is tisztát (a reggeli öltözésen kívül) meg éjszakára is másikat. Napozó is jó megoldás.
2020. ápr. 26. 17:31
 8/8 Coffelia ***** válasza:
Az enyém júniusi, akkor éppen annyira meleg volt, hogy az újszülötteket éjjel-nappalra mind pelenkára vetkőztettük, és csak textilpelenkával takartuk őket. Aztán otthon is a 34 fokos lakásban. Szerintem simán lehet még auguaztus elején dögmeleg, készülj fel rá legfeljebb eladod a ruhákat utólag, vagy megtartod a rokonoknak.
2020. jún. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!