Átvállalnátok ilyen feltételekkel egy babát?
Figyelt kérdés
Nektek kell felnevelnetek,a baba 1 hónapos,a családi,gyes és minden összeg hozzátok menne,kapnátok kézhez 2 millió forintot,meg egy pár ruhát a babának.Átvállalnátok?2010. júl. 28. 09:05
21/39 anonim válasza:
Kedves kérdező! Reagálnál pár, a válaszadók által feltett kérdésre?
22/39 A kérdező kommentje:
írjátok már egybe a kérdéseket,kérlek!
és akkor egybe válaszolok :)
2010. júl. 28. 10:11
23/39 anonim válasza:
Ja rosszúl értelmeztem ,nem adja el.Viszont még fizet is azért hogy megszabaduljon tőle...Na az még jobb..pfff
Gyönyörű...
24/39 anonim válasza:
Ha ez tényleg igaz, hozzám is jöhet bármikor, mindenünk megvan hozzá nagyobb tesóról, de a 2 millát köszi, nem kérném. Nem tudnám feldolgozni... Meg szerintem a gyerek sem, ha később megtudja... (Egyébként van 2 örökbefogadott gyerekem, akik a mindenem és ha ez tényleg igaz, akkor nagyon sajnálom ezt a babócát, miért akarnak tőle így megszabadulni?)
25/39 anonim válasza:
Ha nem lehetne sajátom, akkor azonnal. A pénz nekem sem feltétel.
Van egy gyermekem, de úgy érzem, vállalnám én is.
26/39 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam,hogy a babacuccokra,vagy ha pl lakást házat átalakítani stb.. szóval arra a 2 millió,és nem , nekem nem ajánlottak fel ilyet.És én sem, nekem van szép 2 lányom:)
2010. júl. 28. 10:51
27/39 anonim válasza:
Akkor ez most létező sztori?
Vagy csak unatkoztál?
28/39 anonim válasza:
Akkor ez a történet most honnan jött?
29/39 anonim válasza:
Én nem vállalnám be. Úgyis kiderül ha belenéz az anyakönyvi kivonatába később. Na meg egyikőtökre se hasonlítana.
Meg amúgy se vállalnék be több gyereket, elég a 2 éves örökmozgó lányom.
30/39 anonim válasza:
Természetesen jöhetne!!!Igaz van 3 gyermekünk de simán megoldanánk a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!