Átvállalnátok ilyen feltételekkel egy babát?
Figyelt kérdés
Nektek kell felnevelnetek,a baba 1 hónapos,a családi,gyes és minden összeg hozzátok menne,kapnátok kézhez 2 millió forintot,meg egy pár ruhát a babának.Átvállalnátok?2010. júl. 28. 09:05
11/39 anonim válasza:
ha nem lehetne gyerekem és hivatalos lenne,akkor a 2 millió nélkül is
12/39 anonim válasza:
Nekünk már van egy lányunk, de simán bevállalnék egy másikat is. Persze hivatalosan, mert később gond lehet belőle. Neked felajánlották ezt? Vagy Te szeretnéd "adni" a babát?
14/39 anonim válasza:
Hozzám már holnap jöhetne a babó. Azért nem ma, mert a férjemet még egy kicsit kellene puhítani. :)
15/39 anonim válasza:
09.09. vagyok. A pénzt természetesen betenném babának bankszámlára....
16/39 anonim válasza:
Csak és kizárólag hivatalosan. Francnak se hiányozni, hogy 10 év múlva megjelenjenek, és követeljék a gyereket, akit addig én a sajátomként neveltem!
Szerencsére van már egy babám, meg egy a pocakban, így nem vállalnám másét. Meghagynám a lehetőséget azoknak, akiknek nem lehet sajátjuk.
18/39 anonim válasza:
Ez meg mi??
1 kg kenyér?Eladják a saját gyereküket??
Amúgy nemtudom,sokmindentől függ..
19/39 anonim válasza:
ha nem lehetne saját gyerekem, akkor igen. Egyébként nem. A 2 misi jól jönne, de nem befolyásol a döntésben.
20/39 anonim válasza:
09.37-es. Ki mondta, hogy a szülők eladják? A babát befogadónak adnának 2 millát. Erre írtam én is, hogy csak a babának tenném be számlára. Azt elfelejtettem írni, hogy a babát a saját nevemre ill. a párom nevére vennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!