Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális egy 20...

Szerintetek normális egy 20 hónapos kislánynál a félóráig tartó hisztizés oktalanul?

Figyelt kérdés

Unokatesóm kislánya 2 nappal idősebb mint az én kislányom.

Láttam,hogy kislánya teljesen kiborult,mert nem tetszett neki valami. Nem tudta sehogysem megnyugtatni az anyja...alig akart levegőt venni, annyira sírt. Vigasztalhatatlanul.

Az én kislányom egyelőre még nem csinált ilyet, általában mindig megnyugodott nálam pár perc alatt akármi is történt.

Szerintetek kell tartanom nekem is ettől,hogy egyszer ilyenné válik a kislányom?

Vagy mi miatt lehet ez? Mire kell figyelnem,hogy ilyen ne legyen?

Egyébként szegényt naponta itatja 2-3 liter cukros teával a kislányt az anyja, nem tudom ez mennyire tesz jót neki

2020. ápr. 21. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem 15 hónaposan is nehezen kimozdítható a lányom, ha valamit akar, sőt születésétől ilyen, csak akkor még nyilván nem akart túl komplex dolgokat. A félbátyja is ilyen, akit egy másik országban egy másik anya nevel és a páromtól a gyermek kiskorában elváltak.
2020. ápr. 21. 15:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Számít az,hogy mennyire kiegyensúlyozottak otthon a körülmények?

Mármint összefügghet a gyermek viselkedésével?

2020. ápr. 21. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a dackorszakos gyerek hisztije normális dolog, nem tudom, mennyire függ a körülményektől.
2020. ápr. 21. 16:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Amikor hisztizett nem csupán egy szimpla "hiszti" volt. Én nagyon megijedtem,hogy valami más baja van, azért csinálja. Nem akart levegőt venni, össze-vissza céltalanul rohangált, aztán elbújt majd amikor az anyja felvette eltolta magát tőle, ütlegelte és mégjobban sírt. Aztán beültette a kocsiba, ott nyugtatgatta. De akkor is csak sírt, mintha valami fájna neki. Mindenesetre én még ilyet nem láttam egy gyereknél ne, főleg ilyen pici lánynál. Talán nagyobb gyereknél a boltban, ha nem kapott meg valamit.
2020. ápr. 21. 16:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Az egész kiinduló pont egy kis dolog volt, mondtak neki valamit és az nem tetszett neki. Eltiltották valamitől vagy nem tudom.
2020. ápr. 21. 16:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg megiszik 2 liter cukros teát minimum. Jó lenne ha csak túloznék, de tényleg ennyit iszik.
2020. ápr. 21. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Bizony

Ahogy leírtad ez ilyen

Nem vesz levegőt visít

Csapkod

Földrefekve forog

40 perces hisztiző gyerek amyja vahyok

Kapcsolatunk kiegensúlyozott az apjával.

Én ugyanilyen voltam gyerekként, akkoriban a szüleimmapcsolata nem volt kiegensúlyozott.

Amúgy mai napig nehezen tűröm, ha valami nem úgy van mint kigondoltam

Tehát nincs összefüggés

2020. ápr. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!