Szerintetek normális egy 20 hónapos kislánynál a félóráig tartó hisztizés oktalanul?
Unokatesóm kislánya 2 nappal idősebb mint az én kislányom.
Láttam,hogy kislánya teljesen kiborult,mert nem tetszett neki valami. Nem tudta sehogysem megnyugtatni az anyja...alig akart levegőt venni, annyira sírt. Vigasztalhatatlanul.
Az én kislányom egyelőre még nem csinált ilyet, általában mindig megnyugodott nálam pár perc alatt akármi is történt.
Szerintetek kell tartanom nekem is ettől,hogy egyszer ilyenné válik a kislányom?
Vagy mi miatt lehet ez? Mire kell figyelnem,hogy ilyen ne legyen?
Egyébként szegényt naponta itatja 2-3 liter cukros teával a kislányt az anyja, nem tudom ez mennyire tesz jót neki
Durván hisztis kislányom van de ilyen azért MÉG nem volt. Persze lehet hogy lesz, nem tudom.
Napi 2-3l cukros tea? Eszik is mellette? Nem vagyok ítélkező de ez nagyon sok. Meg bír annyit inni egy ekkora gyerek?
A gyerekek nem egyformák. Van aki nagyon kitartó tud lenni, de ennyi idősen azért még elég könnyen kimozdíthatóak az ilyen helyzetből, ha amúgy értelmileg egészséges gyerek. De persze lehetnek extrém esetek akkor is ha amúgy teljesen egészséges. Anyuka megprobálta kezelni, vagy csak ráhagyta?
Az én gyerekem másfél éves, ő is elég erős akaratú, ha vigasztalni próbálom annak nincs eredménye, egyszerűen teljesen ki kell venni a helyzetből. Pl a konyhakés után visít, akkor előveszem a mérőkanalat, amivel játszhat, mert maximum fejbe kolintja magát vele.
Igen, 2 liter cukros teát biztosan megiszik. Azzal alszik, cumisüveggek amiből jön a cukros tea. Nagyon pici korától kezdve, ill.szegénynek a fogai is már romlanak. Én mondtam neki,hogy ez nagyon nem jó, de csa megsértődik, minek oktatom ki...
Egyébként eszik is, de ő egyébként is nagyon sokat néz tv-t emelett, ill.rosszul is alszik.
Ez is lehet az oka?
Habitusfüggő
A lányom nem fogyaszt hozzáadott cukrot
Mégis képes 21 hódan 40 percet is ha olyanja van
Semmi nem működik
Ölelés elterelés stb
A végére azt is elfelejti miért hisztizett,ha behergeli magát
Nem feltétlenül lesz a tid is ilyen, de azért nagyon ne örülj magadnak, hogy milyen szuperül neveled.
Az első lányom egy kisangyal volt. Kb nulla hisztivel. A hugi meg simán képes volt ilyenekre, amit írtál, egyszer emlékszem, hisztizve aludt el, majd 2 és fél óra elteltével kipattant a szeme, vett egy mély levegőt, és folytatta... 3:)
Utolsó.
Nem örülök neki,pont ezt akarom elkerülni ha lehet....
De lehet ez babafüggő is, viszont nem tudom mennyire függ össze a viselkedése a nevelésével
Na az újabb tipikus kérdés, ahol előadja hogy ő csak maga miatt kérdez valamit, közben meg tiszta öröm, hogy ha valaki egyet érte vele az unokatesója szapulásában.
Köszönjük,kérjük a következőt, ez vótmá :D Kb minden héten van egy hasonló.
Lefordítom a kérdést érthetőre:
"általában mindig megnyugodott nálam pár perc alatt akármi is történt."
Én szuper anya vagyok, nálam megnyugszik a gyerek, unokatesóm nem az, a saját gyereke se nyugszik meg nála.
"20 hónapos kislánynál a félóráig tartó hisztizés "
Fél óra.. Aha gondolom előkapta a stoppert.
Értsd 2-3 perc.
"Egyébként szegényt naponta itatja 2-3 liter cukros teával a kislányt az anyja,"
Iszik a gyerek cukrosat, nem tudom mennyit, mert nem élek valszeg velük, de a 2-3 liter jó sokkolóan hangzik, annyit írok ide, amúgy lehet fél litert se iszik meg egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!