Anyukák! Mit kezdtek ezzel a változással?
Gondolom,nem csak én vagyok így,de szülés után teljesen megváltozott minden körülöttem.Most nem a baba adta gyönyörű érzésekre gondolok,hanem a sex iránti szükségletre,ami alább hagyott,a fokozott érzékenységemre,teljesen más életre.
A férjem nem nagyon értékeli,mert szerinte negatív irányba moccant minden,de amúgy baromi toleráns!!Imádjuk a kis "szaros kölköt":),de a változás a házasságunkat rondítja!Akik ezt leküzdötték,hogyan sikerült?
Minden választ köszönök!!!
Azért jól esett végigolvasni, és látni, hogy mindnyájan ugyanazon megyünk át nagyjából. Az én kisfiam 10 hónapos, 1.5 hónapja nem szoptatok, azóta kicsit javult a helyzet a szex terén (állítólag amíg szoptatsz, a libidóért felelős hormonok nem tengnek túl-így is védekezik a szervezet az új teherbeesés ellen). Én is el vagyok hűlve magamon, mennyire nem vagyok a régi, de mondjuk én ahogy letelt a 6 hét, igyekeztem újból és újból megerőltetni magam- igaza van az előttem szólónak: csak elkezdeni nehéz, aztán belendül az ember-vagy nem. Mert sajna sokszor nem sikerül igazán ráhangolódnom a témára, túlságosan tele van a fejem a baba körüli teendőkkel. Viszont én azt nem merném megengedni magamnak, hogy hónapokig koplaltassam a páromat, egy idő múlva biztos minden nőt meztelennek látna az utcán, és szépen félrelépne (nem is hibáztatnám érte).
A másik, ami engem pl. nagyon gátol a jó szexben, az a testem. Gátlásos vagyok a megereszkedett mellemtől, csüngő hasamtól, nem tudom elengedni magam igazán. Az utóbbi 3 hónapban 11kg-ot fogytam, úgyhogy azért már sokat javult a helyzet ezen a téren, és most gőzerővel tornázok és diétázok, hogy visszakapjam a régi testem- és a régi szexuális életem. Neked is sok sikert kívánok hozzá, hogy megtaláld Önmagad!
Sajnos mi is beleestünk ebbe ... 6 hónap alatt 3x voltunk együtt ... egyszerűen nem vagyok önmagam! Előtte szinte minden nap volt szex!
Még szoptatok, tényleg a hormonok játék ez?!
A férjem még toleráns.... de vajon meddig! :(
Két gyerek,két férj,kétféle történet.
Az első a tipikus eset áldozata lett. A második merőben más.Most ott tartunk,hogy jobban vágyom a dologra,mint az elcsigázott párom-pedig még szoptatok,igaz már menstruálok.
Igen,kellett az agyam,kellett egy méretesebb szexi hálóing,előfordult,hogy a neten találtam egy-két izgalmas jelenetet,ami beindított.
Már az este folyamán jelzésekkel élek a párom felé,ami őt is a téma felé tereli.Pl. fekete vagy fehér?-kérdezem,s ő már tudja,hogy a combfix színe mibe fog torkollni.
Anyukatársak!Újra meg kell hódítanunk a párunkat-pedig abszolút nem vagyunk a legjobb formánkban,de ő még emlékszik rá,s leszünk is olyanok!!
Sok sikert!
Annyira aranyosak vagytok!Tényleg!
Nekem nem szopott a baba,még ez sem lehet felelős...Egyszerűen csak nehezen tudom rávenni magam.Ezt a témát nagyon kiveséztük a párommal pont azért,nehogy azt higgye,vele van baj...stb.Szex van,csak nem annyi és nem olyan minőségű,mint annak előtte.De amúgy nem csak a szexre gondoltam,hanem egyéb érzelmi területre is,hogy más minden.
A továbbiakban írhattok tippeket arról is,hogyan hódítsuk vissza a párunkat:)!!!!!!!!!!!!!
Nekünk kisfiunk,van,és gyönyrű,s persze tiszta apja,így ha őt dicsérem,akkor a páromat is-soha annyi bókot nem kapott a párom a külsejére,mint mostanában-ráadásul elégedetlen /volt/ magával.
A hódításban eddigi elsuttogott vágyait próbálom bevetni,hisz napközben az agyam nincs annyira leharcolva,tudok agyalni,mivel is lepjem meg.A vacsi,a gyertya,egy levélke,egy könyv neki szóló oldala,egy netes oldal...ezekkel udvarolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!