Kisbabás anyukák, hogy bírjàtok a bezártságot?
Figyelt kérdés
Én kezdem nehezen viselni, hogy nem lehet sehova sem menni és senkivel sem találkozni. 4 hónapos a babám, nyilván eleve ez is nagy változás, hogy már nem csak a magam ura vagyok. Ti mikkel dobjátok fel ezt a nehéz időszakot? Néha azt érzem megbolondulok már2020. ápr. 20. 09:34
11/13 anonim válasza:
Hat én érzem magamon, hogy egyre feszültebb vagyok. Nekem egyéves múlt a babám, általában a barátnőimmel találkoztam havonta-kéthavonta gyerekestől, négy hónapos korától babauszni jártunk heti kétszer, mostanában már bábszínházba, ringatóra, baba-mama klubba, sporteseményekre, szóval eléggé aktívak voltunk. Most meg annyi a program, hogy lejövünk a ház mögé a parkba sétálni, amit már a gyerek is un, szóval kedvem sincs már lemenni.
12/13 anonim válasza:
4 hónapos a fiam. Panelban lakunk Budapest közepén, csak a kötelező oltásokra vittem ki, amúgy meg gyakran szellőztetek. Igazából nem tudom, mivel teszek neki rosszabbat, ha nem viszem le, vagy ha leviszem és beszállunk a teleköhögött liftbe. (8.on lakunk, gyalog lemenni babakocsival esélytelen)
Én személy szerint jól bírom a bezártságot, mert otthonülős vagyok, de már azt tervezem, ha tartósan jó idő lesz, lemegyünk hetente többször. Amúgy anyukám meglátogatott, hogy mindkettőnkön maszk volt, de a közös programok és a szabad mozgástér nagyon hiányzik.
Kitartást mindenkinek.
13/13 anonim válasza:
2,5 hónapos a 3.gyerekem, a másik 2 gyerek 9 és 12. Ők suliznak, az én segítségemmel, ezzel a délelőtt elmegy. Közben próbálok főzni, mosni, ruhákat pakolni, stb. Délután megyünk sétálni, erdő mellett lakunk. Van udvar. A barátaim hiányoznak, de tapasztalat hogy kisbabás időszakban úgyse olyan gyakori a találka. A nagyszülők jönnek és az udvaron beszélgetünk. A shoppingolás, városi séta hiányzik egy nagyon picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!