Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vinnétek boltba a babát?

Ti vinnétek boltba a babát?

Figyelt kérdés

3 hónapos. Eddig még nem mentünk vele a boltba, ha együtt mentünk akkor vakaki kintmaradt a babakocsival. Úgy tudom x ideig nem szabad tömegbe, ilyesmi helyre vinni... Aztán bekavart a vírus is.

Tegnap viszont amíg álltam a bolt előtt a babám al, egy anyuka bevitte a hordozóban az övét. És elgondolkoztam.

Bevihetném én is? Vagy csak ártanék neki? Aki egyedülálló az pl kénytelen magával vinni.

2020. ápr. 18. 03:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
5 honaposom es 4 evesem #maradotthon a ferjemmel, ameddig bevasarolok :) Nyilvan, aki nem tudja maskepp megoldani, az mas helyzet. Novemberben szuletett a masodik, 1 naposan mar kint setalt vele a ferjem 1 orat, es vasarolni is mentem vele 4 hetesen. De nem most, most szepen megvarnak itthon, nem az uzletben, vagy az uzlet elott. A virus nemcsak kohogessel terjed, hanem halk beszed mellett is, es ott marad egy ideig, ahol a beteg ember beszelt, mielott leesik a foldre.
2020. ápr. 18. 08:19
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Mi nem visszük.Párom haza jön és elugrok egyedül.Viszont akár én is haza hozhatom a vírust.Ilyen téren tök mindegy.

#1 es.Hagyjuk már ezt a maradj otthon dumát.Az pofázza ezt aki a legtöbbet van kint.A másik fele meg az,hogy szép időbe igenis kiviszem a gyereket levegőre,a kutyát le kell vinni...szoval fáraszto ez az egész.

2020. ápr. 18. 09:18
 13/20 anonim ***** válasza:
6%
És az is nevetséges,hogy pl.bankba,meg gyógyszertárba egy ember lehet bent.Miért ha beteg,köhög bent egyet,a másik bemegy utána,nem kapja el?Dehogynem!Vicc az egész
2020. ápr. 18. 09:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
December közepén született. Mivel volt olyan ügyintézni való, ahol nem tudott egyikünkkel a kocsiban maradni mert mindketten kellettünk hozzá, 1 hónaposan is vittük a plázában lévő Tigázba például. Vásárolni is 7 hetesen Lidl, Spar, Tesco. Mindig végig aludt. A mostani helyzet miatt semmilyen közösségbe nem viszem, most 4 hónapos elmúlt.
2020. ápr. 18. 09:42
 15/20 anonim válasza:
81%
Nálunk nem lehet bevinni, ki van írva hogy nem mehet be gyerek. Olyankor szomszéd vagy valaki vigyáz rá amíg boltba megyek. Hetente egyszer.
2020. ápr. 18. 09:57
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló.

Lehet itt bunkón fogalmazni, de ki vagy te?!

Nagyot vele a babanak ha nem viszem levegozni. A doktornő is azt mondta vigyem sétálni... És bocs ő egy orvos. Nem csak egy névtelen idegen a gyakorirol.

És ha nagyon tudni akarod azért állok a bolt előtt, mert nem tehetjük meg h minden nap boltba jarkalunk, így több napra vasarulunk amit nem tud hazahizni a férjem egyedül... A babakocsi aljába pedig Sok minden elfer, és még én is tudok hozni egy szatyrot. Nekünk nincs kocsi a pcsánk alatt....

A többieknek köszönöm a véleményét.

Sajnos az a szr helyzet van, hogy szemelyigazolvany Kellett a babanak, a bank követelte, így azt meg kellett csonaltatni. Énnazon lehidaltam, hogy vírusban még vigyem ilyen helyre, és nem látom értelmét egy babának a személyi igazolványa, mikor 1 hónap múlva már nem úgy fog kinezni.

2020. ápr. 18. 10:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
En alapvetően vittem minden boltba babakocsiban kb. 4-5 hetes kortól, mert en imádok vásárolni, ő meg addig aludt (addig le se nagyon mentünk mert borzalmas idő volt és én is le voltam még épülve a szülés után). Most nem megyünk boltba vele, sétálni is csak a kihalt utcákban (külváros), a parkba is ritkán megyünk be sajnos, mert ott meg hemzsegnek az emberek most is.
2020. ápr. 18. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Figyu...mindenkinek, aki úristenezik a babakocsisoktól: a baba fekszik egy olyan tiszta helyen, amit max te fogsz meg, te is fertőtleníted előtte a kezed. Ő nem fog meg semmit. Ha a levegőben terjed ez a cucc, akkor te is elkapod a boltban sétálva. Aztán átadod neki. Ha nem terjed levegőben akkor a kocsiban fekvő baba nem kapja el. Más egy szaladgáló kétéves. A szaladgáló kétéves összefogdos mindent, ő el is fogja kapni.
2020. ápr. 18. 20:41
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó a maszk nélküli krákogó, köhögő, tüsszentő emberekről elfeledkeztél!
2020. ápr. 18. 22:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményrteket.
2020. ápr. 19. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!