Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy vinnétek haza a babát?

Ti hogy vinnétek haza a babát?

Figyelt kérdés
Konkrétan a kórház mellett lakunk, csak a bejárat a másik végén van, és kb 8 percet kell gyalogolni, mert nagy kórház. Arra gondoltam eleinte, hogy lehet a hazaséta is elég lenne, persze ott az autós megoldás. De nem tudom szülés után ki lehet-e vinni a babát arra a 10-15 percre amíg hazavisszük, mert mindenhol mondják, hogy 2 hétig ne vigye ki az ember (május egyébként) vagy inkább autó? Azért 10-15 perc mert gondolom lassabban tudok gyalogolni. Ti sétálnátok, vagy autóznátok?
2020. jan. 22. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Mi is 5 percnyire lakunk a korhaztol, csaszarom volt, ugyhogy lett volna 15-20 perc seta, eleg hideg is volt... taxival mentunk (nincs autonk), persze tobbet fizettunk, mint a tav normal ara :))
2020. jan. 22. 11:30
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom mikor fogsz szülni. Ha mostanában, akkor inkább az autós megoldás, de ha már jó idő lesz, vihetitek gyalog. Viszont mindenképpen hordozóba kötve. Én úgy tudom szinte mindenhol az az előírás, hogy csak úgy lehet hazavinni. Anélkül az ajtón nem engednek ki.
2020. jan. 22. 11:32
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Ha májusban szülsz, simán hazasetálnék, ha bírnám.

Perdze ez attol is függ, mennyire visel meg a szülés.

Amikor én szültem(január) volt anyuka, aki magára kötöttr a babát és hazabuszozott vele... 2 megallo volt össz neki.

2020. jan. 22. 11:38
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Egyértelműen sétálnék. 😊
2020. jan. 22. 11:40
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
2 hete jöttünk haza a kórházból 1 hét bentlét után. Én nem bírtam volna annyit sétálni, pedig a sebem abszolút nem fájt már.
2020. jan. 22. 11:44
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Hogy a rákba ne lehetne kivinni a babát?? Miféle 2 hétről beszélsz?

Ráadásul májusban.

Ha tudsz gyalogolni, simán mehettek.

Első után a kórház parkolójába alig bírtam elsétálni, mert brutális szülés volt.

A második után viszont meg se kottyant volna.

A gyereknek semmi baja nem lesz. És be ne bugyoláljátok majd! Májusban inkább már a fényvédelem a fontos. Nem naptej, hanem árnyékolás.

2020. jan. 22. 11:59
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Májusban született a lányom, a szülés utáni másnap már sétáltunk a kórház udvarán. Hazamenetel után is nagyon hamar kimentünk. Nyugodtan sétáljatok haza, ha jó az idő és vagy olyan állapotban.
2020. jan. 22. 12:07
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Séta

A parkolóig 6 perc volt az út amikor vittük haza a lányom

Messze volt hely..

Jah persze erre nem gondoltunk, így hordozóban én cipeltem odáig a babát, a táskákkap pedig a férjem hadakozott

2020. jan. 22. 12:18
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem császár lesz, akkor séta. Én császársebbel megpusztultam 8 perc sétától.
2020. jan. 22. 12:48
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Szia.

Mi kistarcsán lakunk,két utcára a kórháztól.

Szeptemberben szültem,babakocsival mentünk hazáig.

Férjem húzta a bőröndöt,én toltam a lányom. Bár én Abszolút jó testi állapotban voltam,semmi panaszom nem volt.

De ezt majd úgy is akkor aznap jó eldönteni.

Fúj a szél/esik eső stb stb. Mind kiszámíthatatlan!

De ha minden tuti,te is jól vagy és bírni fogod akkor nyugodtan sétáljatok.

2020. jan. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!