Ti hogy vinnétek haza a babát?
Figyelt kérdés
Konkrétan a kórház mellett lakunk, csak a bejárat a másik végén van, és kb 8 percet kell gyalogolni, mert nagy kórház. Arra gondoltam eleinte, hogy lehet a hazaséta is elég lenne, persze ott az autós megoldás. De nem tudom szülés után ki lehet-e vinni a babát arra a 10-15 percre amíg hazavisszük, mert mindenhol mondják, hogy 2 hétig ne vigye ki az ember (május egyébként) vagy inkább autó? Azért 10-15 perc mert gondolom lassabban tudok gyalogolni. Ti sétálnátok, vagy autóznátok?2020. jan. 22. 11:21
11/19 anonim válasza:
Én sétálnék. A fiammal mikor jöttünk haza csak a kórház bejáratától a parkolóig volt kb. 10 perc séta.
12/19 anonim válasza:
Ha csatlakoztatható a hordozó babakocsira akkor vinni kell a vázat is, ez a rész pipa. Mire haza kell menni érezni/tudni fogod bírod e majd a 10 perc sétát.
Én a fiam születése után az aranyóra leteltével lefürödtem átöltöztem aztán gond nélkül átsétáltam a másik osztályra, közben még beszélgettem kicsit a rám váró családommal.
13/19 A kérdező kommentje:
Oksa, nagyon köszi a válaszokat, akkor séta lesz, kivéve ha esik, fúj, fáj.
2020. jan. 22. 13:16
14/19 anonim válasza:
Májusi babával mi hazasétáltunk. Kb 20 perc séta volt. Engem császároztak. A 4. Nap jöhettünk ki.
Én toltam a lányunkat a férjem cipelte a táskát 😊
Nagyon jól esett az a kis séta! Szép lassan komótosan élveztük a napsütést 😊
15/19 anonim válasza:
Én is setalnek. És ki lehet vinni hordozó nélkül a babát, már hogy ne lehetne? :D csomó embernek nincs is kocsija, minek vennének hordozót? Kétszer szültem két kórházban, kutyát nem érdekelte, miben viszem ki a babát, onnantól, hogy odaadtak a zárót, nem az ő felelősségük.
16/19 anonim válasza:
15
A legtöbb kórház szabályzatában benne van, hogy nem lehet
17/19 anonim válasza:
16, ha benne van is, jogtalanul. Semmi és senki se kötelezhet, hogy autóval menj haza és csak ahhoz kell hordozó.
18/19 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a 17-es mondja. Beleirhatjak, de te nem vagy köteles betartani, mivel nem törvény, ennyi. Ellenben ők nem akadalyozhatjak meg, hogy te a SAJAT gyerekedet hazavidd, nincs joguk hozzá. Kiadtak a zarot, onnantól semmi közük a gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!