Melyik nevet adnád a kislanyodnak?
Dóra, Emma, Polett, Polla, Petra, Zorka
Melyik a te kedvenc női neved?
A fentiekből a Zorka tetszik. Mi szeretnénk a kevésbé népszerűekből válogatni, amik nincsenek a százas listán sem... nem tudom, a Zorka ott van-e. De az szép.
Névválasztásban vagyunk mi is, bár nem tudjuk a nemét. Lánynevek közül most a Gerda vezet, de esélyes még a Berill, bár az kicsit olyan meglepőbb, vagy nem is tudom. Hagyományosak közül a Liza, a Júlia.
Kedvenc női nevem: Kiara (Kira becézéssel)
Ezek közül a Petrát, Emmát, Dórát adnám, a másik hármat biztos nem.
Ismertem egy Zorkát, egy végtelenül kattos, bolond nő volt.
Emma nagyon szép név, gondolkodás nélkül adnám. Dórát, Pollát, Polettet is adnám, ha a feleségem unszolna egy kicsit. :) Szép nevek azok is.
Kedvenc női nevem pedig mikorhogy... Rengeteg van. :D Most az Annás nevek tetszenek, Anna, Annamária, Marianna, Julianna. De tetszik még a Lukrécia, Natália, Olívia, Adrienne, Tímea, Eszter. Ami így hirtelen eszembe jutott.
Egyik életemben sem adnám és nem is értem miért, de tetszik: Búzavirág. :D
Amit a fentiekből most biztos, hogy adnék: Lukrécia, Olívia, Emma, Natália, Eszter. És bármelyik mellé oda raknám az Annát, ha nem ragaszkodnék a dupa vezetéknévhez.
Dóra szép, adnám
Emma tucatnév lett, nem.
Polett: hülyén hangzik
Polla: papagájnév :D
Petra szép, adnám.
Zorka nem tetszik a hangzása olyan kemény és komor.
De mindez csak az én véleményem, kinek a pap, kinek a paplan.
Emmat adnam, fuggetlenul attol hogy elcsepelt.
A felsorolasbol a Petra es a Dora az amit teljesen korrektnek tartok masoknal.
Kedvenceim: Anna, Roza, Flora es nyul lennek adni, de nagyon tetszik a Jadviga:)
Ezek közül a Petra tetszik, azt adnám is.
Tetszik még, de nem adnám, mert van a családban: Dóra.
Emma elmegy, a többi nekem nem tetszik.
Még ezek a kedvenceim: Gerda, Fruzsina, Brigitta, Linda, Kinga.
Emma és Petra tetszik, Dóra, Zorka elmegy, Polett, Polla nekem borzalmas.
Kedvenc női nevem 20 éve a Lili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!