A Diána, Dorina, Dorottya, Dafné nevek közül melyiket adnád legszívesebben a kislányodnak és miért?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 00:02
1/19 anonim válasza:
Dorina,Diána nevet adnám,ezek tetszenek.
A másik kettő név nem tetszik.
3/19 anonim válasza:
Ha lenne lányom szőke hajjal és szürke szemmel, biztos Dafné lenne. Intelligens nőnek nevelném, miközben emlékeztetném kiskori betojós-bepisilős-hányós sztorikra is, hogy minél jobban tudja, mit jelent embernek lenni.
4/19 anonim válasza:
Diana vagy Dorina, de inkább Diana. :)
5/19 anonim válasza:
Diána, Dorina szerintem teljesen jó, a Dafné is tetszik de hát attól függ mi a vezetéknév, illetve engem az zavar ezzel a nevbel kapcsolarban, ha felnőttkent mondjuk férjhez megy és felveszi a férje nevét akkor xyné Dafné olyan fura a sok né 🙂
A Dorottyában zavar hogy ott a rotty. Nekem ez zavaró így a sajatomnak nem adnám. De ugyanígy vagyok az OliVérrel meg a Sárával is pl.
7/19 anonim válasza:
Szintén Diána és Dorina. A Dorottya még elmegy, de inkább akkor Dorka, vagy csak simán Dóra. A Dafné nekem nagyon "sznobul" hangzik, nem adnám. Abban viszont igazuk van az eddig hozzászólóknak, hogy a vezetéknév is sokat számít.
8/19 georgina1221 válasza:
Dorina. Nálunk a nagylányomat hívják így. A pocaklakó meg valószínű, hogy Dia vagy Diána lesz.😊
10/19 anonim válasza:
Dorina - nekem ez tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!