A Diána, Dorina, Dorottya, Dafné nevek közül melyiket adnád legszívesebben a kislányodnak és miért?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 00:02
11/19 anonim válasza:
Dorina. Nekem egy szőke hajú, zöld szemű, gyönyörű lány jut róla eszembe.
12/19 anonim válasza:
Diána, Dorottya
A Diána nekem egy nagyon kifinomult, elegáns név, aminek a Dia-Dius becézése is teljesen helytálló.
A Dorottya különleges, ritka, mégis tekintélyt parancsolo, de finom név, aminek sok fajta becézése van Dorka, Dóri, Dorci, Doró, Dodó, stb.
13/19 anonim válasza:
Diána elmegy, Dorina jó, Dorottya rotty, Dafné feltűnési viszketegségben szenvedők szülők gyereke, plusz elég C kategóriás hangzása van.
14/19 anonim válasza:
A Dafné az olyan, mintha döfné, az ronda; Diána, Dorottya, Dorina szépek. És nekem a Dorina tetszik ezekből a legjobban.
15/19 anonim válasza:
Diána szép.
Dorina gyönyörű. Nekem ez tetszik a legjobban.
Dorottya. A rotty miatt nem tetszik.
Dafné ronda.
16/19 anonim válasza:
A Dafnén kívül mind szép. Én a Diánát adnám, Diának becézném.
17/19 anonim válasza:
Diána. :) Egyszerű és különleges, nőies.
19/19 anonim válasza:
Dorottya, mert papam azt akarta, hogy Dorottya legyek (vegul nem az lettem mert februarban szulettem es Dorottya nap febr. 6) es mert szerintem ez a leggyonyorubb lany nev es a Dorka becezeset nagyon szeretem🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!