Ha eddig egy oltásnál sem volt semmi mellékhatás, láz stb, akkor a 15 hósnál sem lesz vajon? Tapasztalatok? Ma kapta meg a kislányom.
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 13:13
2/10 anonim válasza:
Rossz hír: nálunk volt rá 1 hétre láz. Igaz, hogy délután belázasodott (38.2), aztán este, alvás közben megint felment Neki, de másnap már nem volt baja. Nyűgösebb volt az alig-alvástól, de ennyi. A többi oltáskor (mindent megkapott, a nem kötelezőket is) max. nyűgösség volt.
3/10 anonim válasza:
Nálunk a 8. napon volt egy kis hőemelkedés, max. 38 volt. Ez is csak este, és csak 2 napoig.
4/10 anonim válasza:
Egyik oltásnál sem volt baja a lányomnak, de a 15hónapos után egy héttel pöttyös lett, nem evett, lázas volt, és náthás tünetei voltak. 3-4napig tartott, utána rendben vollt minden.
5/10 anonim válasza:
az én lányomnak sem volt láza egyik oltásól sem, de a 15 hónapos után egy héttel két napig magas láza volt.
6/10 anonim válasza:
egyik oltásnál sem volt semmi, még csak nyűgös sem volt. A 15 hónapos után egy héttel belázasodott ( előtte soha nem volt még csak hőemelkedése sem) és másfél napig lázas volt. Felváltva vizes ruháztam, hűtő fürdőztem, adtam neki a Germicid-C kúpot(ez volt a leghatékonyabb), nurofent, panadolt. Aztán egyik percről a másikra elmúlt a láz. Kívánom, hogy nálatok ne legyen így!
7/10 anonim válasza:
Nekünk sem volt az oltások után semmi gond,de a 15hónapos után 12nappal belázasodott,pöttyös lett,ez 3napig tartott.Utánna egy hónapig szinte mindig beteg volt.Az orvosok az oltásra gyanakotak,hogy ennyire legyengitette az immunrendszerét.Jelenleg is immunerősitőt szed.
8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem az összes oltás után volt hőemelkedése, de a 15 hónapos után nem volt semmi baja.
9/10 anonim válasza:
Hát, nekem sincs jó hírem!:
Júl. 15-én kapta a fiam a15 hós oltást, 25-én délutánra belázasodott. Tehát már 2 napja lázas, épp most mértem popsiban 39,3-at, egyéb tünet nincs.
Korábban egyik oltástól sem lázasodott be. Ez viszont annyiban más, hogy míg a korábbi oltásokban bacik, ebben háromféle vírus van. Pont ma kérdeztem erről a védőnőnket.
Kitartás, hátha nálatok nem fog gondot okozni!
O
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
azért izgulok nagyon, mert vasárnap külföldre utazunk, és remélem nem lesz gond.
Azért a lázcsillapítókkal bekészülök..
2010. júl. 27. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!