Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pihenőszék a jó?

Melyik pihenőszék a jó?

Figyelt kérdés

Melyik széket szeretik jobban a babák, ami hintázik vagy ami rezeg?

7 7-es kislány anyukája.

2008. nov. 22. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk hintázos van és nagyon szeretjük ..98 hetes és látni rajta hogy jol érzi magát benne...sokat alszunk is benne.de ezt te dőntőd el mert babák válogatják..
2008. nov. 22. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs 9 hetes
2008. nov. 22. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk fisher price-os van, és nagyon szereti a kisfiam, aki 6 hónapos

2008. nov. 22. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is fisher prices hintám van. A gyerek imádja. Miskolcon kölcsönözni is lehet és akkor nem kell olyan sokat beruházni mert amúgy elég drágák.
2008. nov. 22. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Fisher Price Baby gear 2 in1 van és nagyon szereti a kislányom, aki 3 hónapos. Ez olyan, hogy ki is lehet támasztani, amikor rezgőn van és hintáztatni is lehet benne. Újszülött kortól 18 kg-ig használható, úgyhogy szerintem megéri beruházni. Én 11500-ért rendeltem a neten. Boltban ugyanezt 16 ezerért láttam!
2008. nov. 22. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a márka nem számít csak be tudd csatolni a bébit és masszív legyen a konstrukciója. Az én fiamnak /4 hós/ hintázós van és imádja, én is szeretem, mert az egész lakásban tudom magammal vinni. Már régóta megvan, nagyon sok idôt tôlt benne és míg kisebb volt aludt is benne sokat, most már ,nem inkább játszik, lógnak játékok róla azokat veri. Szerintem jó dolog és sokáig ki tudjátok használni. Nekem azért tetszik, mert a konyhába is be tudom magammal vinni, így nincs a fiam felugyelet nélkul, mióta forog és hasravágja magát nem szeretem magára hagyni a székben meg szépen elvan én meg csinálom a dolgom.
2008. nov. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!