Ha egy 8 honapos baba jatek kozben gyakran kitekint ram illetve ha mely jatektevekenyseg kozben szolok hozza ramnez tehat ki tudom zokkenteni akkor valoszinuleg nem autista?
És ha az? Én meg aspergeres vagyok. Mi látszik ebből? Semmi.:) Max egy kicsit kevésbé szociális de amúgy normális felnőtt. Ha magasan funkcionál, tanult dolgokkal tudja helyettesíteni amire nem “érez rá”.
Az autizmus állapot, nem betegség. A fejedre is állhatsz játék közben, ha autista, akkor jó eséllyel születése óta az és így is fog meghalni. Csak állj hozzá ugyanúgy mint eddig, és ha kell, vidd el minden szükséges fejlesztése, de addig fölöslegesen ne háborgasd és magadat se stresszeld kérlek
Hú de kíváncsi lennék, hogy miféle tüneteket vélsz felfedezni, mert még a ténylegesen auti gyerekem se mutatott semmit 1,5 éves koráig. Addig pont olyan furcsaságai voltak, mint a bátyjának.
Egyébként nem, nem betegség.
Kedves Kérdező,
Megkerdezhetem, hogy azóta, hogy alakult a kisfiad fejlődése? Hasonló problémám van nekem is a kisfiammal. Köszönöm a válaszod!
Jaj, de jó! Ez igazán jo hír!
Köszönöm, hogy válaszoltál:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!