2,5-3 honapos babával milyen fejlesztő játékokat lehet játszani? Egesznap vele foglalkozom sokat beszelek/énekelek hozza, de erdekelne van e olyan dolog amivel még lehetne ot ugy mondani “fejleszteni”? A kukucska meg annyira nem köti le.
Egy ekkora gyereket nem kell fejleszteni.
Játszószőnyeg vagy pihenőszék a színes zörgő izékkel, mondókázás, éneklés. Ennyi.
Nem kell fejleszteni. Leteszed a habtapira hason, és elé raksz akár egy pet palackot. Vagy csörgőket egyelőre olyan távba, hogy elérje, ha akarja. Vagy a hátara teszed a játszószőnyegen, kezébe adsz egy csörgőt, de nem te erőlteted bele, hanem megvárod, míg elveszi.
Felesleges egész nap foglalkoztatni, hagyd, hogy kibontakozzon, hogy felfedezze a világot. Addig mosogass el, vagy csinálj magadnak reggelit.
Koszonom a válaszokat! Az eroszakot azt nem tudom hol olvastatok kérdésemben..istenments h ráerőltessek barmit is csak gondoltam lehet van olyan játék az éneklésen beszélgetésen kivul ami nekem nem jutott eszembe. Ha alszik akkor nyilván nem zavarom ot . Játszószonyegen van a nap nagyreszen mert nagyon szeret ott lenni hason is es háton is.
Ja es nem arról van szo h agyon akarom fejleszteni nyilván nem csak normalis kereteken belul érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!