Normális hogy a 11 hónapos kisfiam egész nap le fel járkál és hozza, viszi a játékait a-ból b-be megállás nélkül?
Igazából majd csak 10 nap múlva lesz 11 hónapos de lényegében már közelebb van hozzá, mint a 10-hez,
Elég gyors mozgásfejlôdésű kisfiú. Már kb 2 hete megtette első önálló lépéseit. Előtte 3 hónapot mászott. De most felkapaszkodik és indul 2 lábon kb mindenhonnan és bárhová. Úgy 10-15 lépést tud biztonságosan megtenni. De mostanában mániája lett hogy hurcibálja a játékokat egyik helyről a másikra aztán egyszercsak otthagyja és kezdi előröl valamelyik másikkal. Akár órákon keresztül. Közben persze játszik mást is, ki-bepakol, összeütöget, montesorri tornyot is kezdi felrakosgatni, persze csak össze vissza. Szóval nem csak egy dolgot csinál, de a legtöbbször mégis azt csinálja. Ez normális?
Teljesen normális.
Szerintem egyébként tök cuki ez jön-megy korszak.
Csak gondold magad a helyèbe :D majdnem 10 hónapig alig volt önálló cselekedete. Ez most neki új. Ès örül neki hogy oda megy ahova akar, ès nem oda ahova viszik. Szerintem egy felnőtt is sokat csinálna valamit amit soha vagy csak nagyon règen tudott.
Èn egy betegsèg miatt több mint 10 èvig nem tudtam biciklizni. Most hogy ez megoldódott minden nap tekerek legalább egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!