Akinek egész nap szinte megállás nélkül hisztizik a babája, hogy nírja? Mivel kötitek le?
Nem lehet hogy beteg,vagy a a foga jon es azert faj valamilye.
De ha nem biztos szar lehet en megorulnek!
az en babam is hisztizik neha 17 honapos de neha elszakad a cerna es orditok!
Nálunk 3 balhézik felváltva, sok csend nincs. 2 9 hós iker kisfiú és egy 2,5 éves csaj, valamelyiknek általában akad nyűgje a nap minden percében, és igazából örülök ha abban a percben csak egynek van. :-)
Néha kiakadok, morgok ezerrel, de imádom őket!
az enyém most 9 hós, de ő is nagyon hisztis
Amikor látom, hogy már sehogy nem jó semmi, akkor viszem sétálni. Séta közben lekötik az emberek, meg hogy történnek körülötte a dolgok. Sétálunk 1-1,5 órát, utána itthon is jobban elvan, de engem is az őrületbe tud kergetni :-(
Egy másik jól bevált módszer, hogy zenét hallgatunk. De az is csak ideig-óráig működik. Ami még működni szokott, hogy odaviszem az ablakhoz és mondogatom neki, mi történik az utcán. Azt nagyon bírja, sokáig képes ott nézelődni (vagy amíg a karom le nem szakad)
fogzás és szepa szorongás....az könnyen mondja hogy ne fogllakozz vele, akinek nem viseli meg ennyire a babáját, vannak ilyen érzékenyebbek. az enyém is az volt, és kinőtte. én sosem hagytam sírni. ha kellett egész nap vele foglakoztam, amellett hogy éjjel sem aludt jól...túléltem, nehezen, de túléltem. pedig nekem sem volt smemi segítségem. majd túllesztek rajta, kitartás.
2,5 éves kislány anyukája + 25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!