Nekem sem tetszik, nem szeretem se a hosszú, se a férfinév-párja neveket. De ugyanakkor normális, nem valami ciki név.
2020. ápr. 5. 07:17
12/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik
A vezetéknevünkhöz nem illik
2020. ápr. 5. 08:31
13/21 anonim válasza:
Kedvenc név volt. A férjem ellenezte, mert volt egy ...Kornél ismerőse. Megismertem én is, és sajnos én is elengedtem a nevet.
Így lett Klaudia a listán. 😁
2020. ápr. 5. 08:59
14/21 anonim válasza:
Szerintem szép név, mondom ezt annak ellenére hogy egy nagyon ellenszenves lányt ismerek csak ezzel a névvel, de arról nem a név tehet.
Én Nellinek becézném, mert az olyan lágy hangzású, a Koriról a korcsolya jut eszembe, a Koni meg mesterkélt számomra.
2020. ápr. 6. 14:11
15/21 anonim válasza:
Nekem alapból, önmagában öreges, de Liaként, Nelliként tetszik. Tehát, ha nem Kornéliaként fogjátok szólítani otthon, akkor még akár jó is; de Kornéliaként, alapból nekem ez a név olyan színtelen, kicsit komor. De Liaként , Nelliként nagyon jó szerintem.
2020. ápr. 6. 17:18
16/21 anonim válasza:
*végülis, megszokható, mert régebben én is öregesnek találtam a saját nevemet; de ma már nem tartom annak, és ma már nagyon tetszik. De az egy másik név. :)
2020. ápr. 6. 17:19
17/21 anonim válasza:
Eszembe se jutna hogy ez "régi" név. Szerintem szép, a becézései Lia, Nelli pedig kifejezetten tetszenek.
2020. ápr. 6. 20:10
18/21 Lady Beth válasza:
Nagyon aranyos, sokféleképpen lehet becézni. Nellike vagy Korni.
A szüleid meg ne szóljanak bele, hogy te meg a férjed hogyan akarjatok hívni a picit!
2020. ápr. 6. 23:00
19/21 anonim válasza:
Én személy szerint nem adnám a kislányomnak de szó ami szó elég szép név.Sztem add neki nyugottan :)
2020. ápr. 7. 16:14
20/21 anonim válasza:
Nekem Kornélia a nevem. Kiskoromban abban a közegben amiben voltam sokan cikizték, de most már idősebb fejjel büszkén viselem, mivel számomra az erőt jelképezi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!