Kedvenc nevem, így hívják a kislányunkat. Nagyon illik hozzá, a jelenetése is. Somfát jelent, ami egyrészt gyönyörű, másrészt nagyon erős fa. Akárcsak a mi kislányunk. Kétszer élesztették újra, de túlélte és beragyogja a napjainkat.
2020. ápr. 4. 22:26
2/21 anonim válasza:
Nem, de nem az én gyerekem lesz, hanem a tied. Egyébként nagyon szép név, és én jobban kedvelem a tisztességes, klasszikus neveket, mint a sorozathősök idióta neveit.
A szüleid ne szóljanak (és ne is szólhassanak!) bele abba, hogy a te gyerekednek mi lesz a neve: ez kizárólag a te és a férjed döntése. Nekik nincs más dolguk, mint elfogadni.
Ps.: Nyílván a Kornélia nagymama valakinek nagyon negatív volt, és az ellenzi és ezért ... ne törődj vele. Az meg az ő dolga.
2020. ápr. 4. 22:28
3/21 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon tetszik és el tudom képzelni, hogy adnám is ;)
2020. ápr. 4. 22:35
4/21 anonim válasza:
Szerintem szép! És ha pl. Liának becézik, akkor már modernebb.
Én 22 éves vagyok, és Katalinnak hívnak, ami már akkor sem volt divat, amikor én születtem. De mégis imádom a nevem. :)
2020. ápr. 4. 22:36
5/21 anonim válasza:
Sztem szép név. Én Koninak becézném 🙃
2020. ápr. 4. 22:45
6/21 anonim válasza:
Nellinek is becézhető.
2020. ápr. 4. 22:45
7/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, Nelliként is, de a férjem családjában van egy Nelli néni akit utálnak, így leszavazták.
2020. ápr. 4. 22:47
8/21 anonim válasza:
Fiúban a Kornél az egyik kedvencem. Kornélia is tetszik,a Nelli becézés viszont nagyon nem.
2020. ápr. 4. 22:58
9/21 anonim válasza:
Az én lányom is Kornélia, nagy szép és ritka név, második lányom pedig Glória, szeretem a szép és különleges neveket,ha neked tetszik miért ne lehetne? Tiétek lesz a gyerek nem az anyádéké...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!