A férjetek/párotok is sokat dolgozik?
Olyan rossz, hogy nem sokat van velünk. Van amikor még hétvégén is távol van. Mire este hazaér csak a nyűgös picit látja, de van amikorra már alszik a kislányunk.:(
Persze kell a pénz, de meddig lehet ezt csinálni?
irodai munkaidőben dolgozik de van hogy gyakorlaton van 4, vagy 6 vagy 8 hétig.
akkor nem jön haza csak max. egyszer egy napra - egy hétvégére de abból kétszer fél nap az utazás.-
szóval alapesetben hétköznap nincs gond de évente háromszor van gyakorlat akkor nem látjuk két hónapig ... az nem kellemes.
Nekem általában reggel 7-től este 7-ig dolgozik a Férjem. 8-kor már aludni megy Manó, tehát egy órát látja. A hétfő és a kedd egy picit szabadabb, mert akkor a városban intéz dolgokat, és fél-fél órákra hazaugrik.
Most már 2 napja külföldön van üzleti úton....na ez a legnehezebb, és sajnos minden hónapban mennie kell két napra.
Kemény nagyon..........de ebből élünk.
A legrosszabb az, hogy már többször is mondta, hogy olyan rossz hajnalban elmenni(alszunk, puszit ad, erre a kislányunk rámosolyog és alszik tovább), legszívesebben velünk töltené az egész napot...
Azért jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a problémával!
igen, rendszermérnök, vállalkozó. De nagyon kell a pénz, szóval nekünk az a jó, ha sokáig el van. Napközben néha pár percre hazaugrik, legalább látjuk:)
Hogy meddig lehet ezt csinálni? Sajnos sokáig. Nálunk már 6. éve ez van, csak eddig egyedül voltam, most meg itt a picifiam.
első vagyok
látom sokan irták a foglalkozást
a férjem hivatásos katona.
Én honvédségi közalakalmazott vagyok:-)))
Párom vállakozó - van egy teherautója, fuvarozik belföldön-szóval dolgozik, ahogy van munka, nincs meghatároztt munkarend
Mostanában többet van itthon, mert kevesebb munka illetve rohadt ok kintlévősége van:-((((
Ő előtte szerződéses katona volt.
Sokat dolgozik, de itthon!
Ha megy valahova mi is megyünk Vele, gyakorlatilag egész nap együtt vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!