Babások! Mit dolgozik és milyen munkaidőben a férjetek/párotok?
férjem orvos és van hogy 24 48 órán át dolgozik.
ez van:-)
amugy 12 órázik.
Párom kertápolással foglalkozik, most hogy jön a tél ennek vége, de egy kicsit örülök is mert többet lesz itthon. Eddíg reggel 6kor elment és csak este jött meg 8körül, csak minden második vasárnap volt itthon. Ha elfogy a melója, akkor vendéglátásban fog dolgozni februárig, reggel 6-2ig és utána csak a miénk lesz :o)
Szerintem a 8órás meló jobb mint ez az összevisszaság...így lesz hétvégétek és délutánonként is otthon lehet.
HAli!
Szintén rendőr, ő 24 óra szolgálat,egy nap pihi,24 óra másodállás egy nap pihi.Nálunk esély sincs,a 8 órára.Sajnos ez van.Nem könnyű.Ő is szivesen lenne itthon minden este:-(
én szerencsés vagyok, mert az enyém tanár.
egész nyáron együtt voltunk hárman a babával.
úgyhogy én befogom a szám, és nem panaszkodom :)
Sziasztok!
Az enyém igazgató egy multinál.Általában reggel 8-tól este 10-ig van.Heti 2 szabadnap csak álom,az estek 80%-ban be kell mennie akkor is.Jön a karácsony szóval még ennyit sem lesz itthon.Nekem nagyon hiányzik,nem így képzeltem el.
A kérdésedre válaszolva,szerintem ha tényleg csak napi 8 órát kell dolgoznia akkor azzal jobban járnátok.Így lehetne egy napi rutint kialakítani amiben apa is kulcsfigura lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!