Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki tud tanácsot adni? Mi...

Valaki tud tanácsot adni? Mi van akkor ha 1 interracionális pár gyermeket akar pl az egyik magyar/német vagy orosz a másik meg pl japán/olasz vagy spanyol és a pár egymás között angolul beszél de

Figyelt kérdés

Tudnak elég jol egymás nyelvén is szoval a kommunikáció az nagyon jó csak akkor a gyerekek nevelése hogyan történik mennyire kivitelezhető ez hogy pl a szülők azt akarjak hogy beszéljék a gyerekek mindkét anyanyelvet hogy azert a szülők nagy szülők anya nyelven beszélhessenek a gyerekekkel na meg it jön a képbe az angol mert oke a szülők tudnak egymás nyelvén szoval ilyen angol vegyítve a másik két nyelvvel de ez akkor is hogyan hat a gyerekekre? Hogy a gyerekekkel mindkét szülő más nyelven beszél + egy 3. Amit a szülők egymás közt használnak

Szoval lehetséges hogy a gyerek 3 nyelvet tanuljon meg anyanyelvi szinten?

Milyen hatással van ez egy gyerekre?

2020. márc. 30. 14:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Bocs utolso ha nem tűnt volna fel javítottam alul...!

És sokszor a rassz és a nemzetiség nagyon is kéz a kézben jár...

pl ha 1 európai meg egy ázsiai pár aki Ázsiában él/élt

De nem a többnyelvűségre értettem hanem a módjára és kivitelezésére...

És kosz tökéletesen el sajátítottam a nyelvet 😅 a komment szekcióban is láthatod vagy azt már nem tudod elolvasni??? 😓🧐

2020. márc. 30. 19:33
 12/20 A kérdező kommentje:

A nyelvelsajátításról meg beszélhetünk! Jelenleg 2+1 nyelven tudok beszélni közép fokon + anyanyelvi szinten

de a gyerek vállalás az odébb van

Amugy nektek a magyar érettségi semmit sem mind? 😂😅 azért nem osztogatják mint a cukrot

2020. márc. 30. 19:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Semmit sem jelent*
2020. márc. 30. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

De, kiscsillag, a magyar érettségit még a leghülyébbek is meg tudják csinálni. És elolvastam a kommentjeidet, az is tré.

És a két középfokú nyelvvizsga még nem az, amire verni kellene a melled. Speciel nekem van 4 C1es nyelvvizsgám, mégse írok nemlétező szavakat.

2020. márc. 30. 19:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Mondod ezt ugy hogy a statisztikák szerint egy 20 fős osztályból kb 14-nek sikerül a magyar érettségi...! De látod még is vered a melled... ha te ettől érzed jobban magad ám legyen de keress valaki mást! 😓
2020. márc. 30. 20:00
 16/20 A kérdező kommentje:
A jellemedből látszódik csak egy kötekedő gyökér vagy már bocs... saját magamat kijavítom hogy hoppá igaz tényleg rosszul írtam... de te még ezután is azon vagy felakadva??! Őszintén az ilyen embereket kevésbé szeretik...... speciel
2020. márc. 30. 20:03
 17/20 A kérdező kommentje:

És ha szabad kérdezni mik azok a nyelvek?

Angol magyar nemet És egy másik újlatin nyelv?

2020. márc. 30. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de szerintem is borzalmas a magyar nyelvtudásod is. Ha másik nyelv az anyanyelved, és a magyart beszéled középfokon, akkor bocs. Én is adtam tanácsot, ne hablatyoljak egyszerre több nyelven, mert az igénytelen, ráadásul zavart és diszlexiát okozhat a gyereknek. Középfokú nyelvtudással meg ne beszélj idegen nyelven a gyerekkel, mert a hibákat is eltanulja tőled. Az anyanyelvedet fejleszd, és add át a gyerekednek.
2020. márc. 30. 20:25
 19/20 A kérdező kommentje:
De látom nem értitek ez egy anonim oldal! Nem itt fontos hogy ki mennyire vágja a nyelvet hanem amikor olyan munkakörben dolgozol vagy olyan ügyet kell elintézni! Nem pedig egy oldalon ahol bárki okoskodhat mert nincs neki bizonyítéka!!! 😓😬😬😬
2020. márc. 30. 20:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Off

Attól, hogy anonim oldal, az ember még igyekszik érthetően fogalmazni és helyesen írni. Egy elütés, vagy egy egyértelműen szótár program okozta elírás nem ugyanaz, mint ordás hibákat véteni, vagy értelmetlenséget írni.

Amúgy az érettségi valóban igen alacsony küszöb, egy átlag értelmi képességgel rendelkező személy képes atugranu.

2020. márc. 31. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!