Valaki tud tanácsot adni? Mi van akkor ha 1 interracionális pár gyermeket akar pl az egyik magyar/német vagy orosz a másik meg pl japán/olasz vagy spanyol és a pár egymás között angolul beszél de
Tudnak elég jol egymás nyelvén is szoval a kommunikáció az nagyon jó csak akkor a gyerekek nevelése hogyan történik mennyire kivitelezhető ez hogy pl a szülők azt akarjak hogy beszéljék a gyerekek mindkét anyanyelvet hogy azert a szülők nagy szülők anya nyelven beszélhessenek a gyerekekkel na meg it jön a képbe az angol mert oke a szülők tudnak egymás nyelvén szoval ilyen angol vegyítve a másik két nyelvvel de ez akkor is hogyan hat a gyerekekre? Hogy a gyerekekkel mindkét szülő más nyelven beszél + egy 3. Amit a szülők egymás közt használnak
Szoval lehetséges hogy a gyerek 3 nyelvet tanuljon meg anyanyelvi szinten?
Milyen hatással van ez egy gyerekre?
Bocs utolso ha nem tűnt volna fel javítottam alul...!
És sokszor a rassz és a nemzetiség nagyon is kéz a kézben jár...
pl ha 1 európai meg egy ázsiai pár aki Ázsiában él/élt
De nem a többnyelvűségre értettem hanem a módjára és kivitelezésére...
És kosz tökéletesen el sajátítottam a nyelvet 😅 a komment szekcióban is láthatod vagy azt már nem tudod elolvasni??? 😓🧐
A nyelvelsajátításról meg beszélhetünk! Jelenleg 2+1 nyelven tudok beszélni közép fokon + anyanyelvi szinten
de a gyerek vállalás az odébb van
Amugy nektek a magyar érettségi semmit sem mind? 😂😅 azért nem osztogatják mint a cukrot
De, kiscsillag, a magyar érettségit még a leghülyébbek is meg tudják csinálni. És elolvastam a kommentjeidet, az is tré.
És a két középfokú nyelvvizsga még nem az, amire verni kellene a melled. Speciel nekem van 4 C1es nyelvvizsgám, mégse írok nemlétező szavakat.
És ha szabad kérdezni mik azok a nyelvek?
Angol magyar nemet És egy másik újlatin nyelv?
Off
Attól, hogy anonim oldal, az ember még igyekszik érthetően fogalmazni és helyesen írni. Egy elütés, vagy egy egyértelműen szótár program okozta elírás nem ugyanaz, mint ordás hibákat véteni, vagy értelmetlenséget írni.
Amúgy az érettségi valóban igen alacsony küszöb, egy átlag értelmi képességgel rendelkező személy képes atugranu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!