Baj ha annyit adok enni a 2 hetes babámnak, amennyit szeretne?
Csütörtökön volt 2 hetes, tápszeres. Van, hogy megeszik 100-120 ml-t egyszerre, van, hogy csak 60-70-et. Ma egész nap nyugtalan, most többször eszik kevesebbet.
Baj, ha így etetem? Félek, hogy felhízlalom, túl etetem.
A tápszert is lehet igény szerint adni. Az én fiam 5 hónaposan lett teljesen tápszeres, addig vegyesen kapta az anyatejet/tápszert, első perctől igény szerint. Soha semmi problémánk nem volt ebből. Se kövér nem volt, túl etetni meg pont így nem lehet.
Itt jó cikkeket is találsz: [link]
Az se mindegy, milyen gyakran kéri.
Egyébként milyen a súlya? Mert egy 3 vagy egy 4 kilós babának teljesen normális, ha eltérőek az igényeik. Az enyémek nem bírtak megenni 100 milit 2 hetesen, de egyáltalán nem voltak nagyok. Főleg a kicsi.
Azt azért hozzátenném, hogy én első gyerekkel és az etetésével hibáztam, nem is kicsit. Félreértettem, sokszor evett keveset (1,5-2 óránként). Álmosan gondoltam, hogy éhes. Szóval azért lehetsz kicsit gyanakvó, ha túl gyakran tűnik éhesnek. Amúgy ekkor sem hízlaltam fel, egyébként nem bukós baba sokszor sokat bukott, itt merült fel bennem, hogy valami nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!