Hogy csináljam? Kóstoltassam vagy már ehet amennyit szeretne?
Figyelt kérdés
Holnap kap a lányom először krumplit,amit tápszerrel sűrítek neki.
Ha esetleg hagy belőle azt másnap még odaadhatom neki vagy készítsek frisset?
2010. febr. 1. 20:55
1/7 anonim válasza:
Nem írtad mennyi idős a lányod. Én 4 hónaposan kezdtem, de nem sürítettem tápszerrel. Ha anélkül is megeszi minek? Jöbb, ha az ízeket szokja meg. Szerintem anélkül próbáld. Nekem is rögtön ette és én addig adtam amíg jóízüen elfogadta, és biztos vagyok benne, hogy nem tudsz olyan keveset csinálni, hogy ne maradjon. Ha nem raksz bele tápszert nyugodtan elrakhatod (gondolom Te is megeszed a tegnapi ételt). Tápszerrel már nem biztos. Bár volt, hogy az esti maradékot reggel odaadtam neki. Semmi baja nem volt.
2/7 A kérdező kommentje:
6 hónapos,a védőnő mondta,hogy tápszerrel csináljam neki,hogy főzelék sűrűségű legyen.Akkor csak főzzem meg simán a krumplit és a főzőlével pépesítsem?
2010. febr. 1. 21:22
3/7 anonim válasza:
Ha bekevered tápszerrel, akkor semmiképpen ne add oda másnap. Ha csak simán adod a krumplit, akkor a maradékot odaadhatod másnap is. Az enyém nem ette meg sem tápival sem magában (amin nem is csodálkoztam, nagyon sz..r lett)
Almával is keverheted.
4/7 anonim válasza:
utolsó vagyok még annyit akartam, hogy ne botmixerrel csináld a krumplit, mert olyan lesz mint a gumi, hanem csak villával törd össze
5/7 A kérdező kommentje:
Oké!Köszönöm.
2010. febr. 1. 21:32
6/7 anonim válasza:
Táppal azért szokták sűríteni, hogy táplálóbb legyen a főzelék. A tápot csak tálalás előtt tedd bele. Ha másnap is eszik belőle, akkor forrald fel újra. A krumplitól nemhinnám, hogy bármi baja lenne.
7/7 anonim válasza:
1. vagyok. Ha már 6hós akkor szerintem is csak villával törd. Lehet, h. úgy is megeszi. Ha nem akkor turmixold és igen apránként add a levet hozzá, h. a sűrűséget eltaláld. A védőnőd nem tudom milyen. Van ilnyei és olyan is. Azért is szokták még ajánlani a tejet v. tápszert az előzőeken kívül, hogy az ízváltás ne legyen drasztikus. Ja és szerintem minimális sót mindenféleképpen tegyél bele (anélkül te sem ennéd meg). egyes védőnők lebeszélnek róla. De nekik azt kell mondaniuk, hogy ne tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!