Szigoruan kivartatok a 4 honapot a bebietel (bolti) bevezetesevel?
Figyelt kérdés
3.5 honapos a fiam, es eddig csak gyumolcsleveket kostolgattunk es csak olyant amit en facsartam neki itthon.2010. júl. 26. 09:27
12/16 anonim válasza:
Narancslevet??????????????????????Biztos jó ötlet 3,5 hónaposan ezzel kezdeni a kostoltatást?
Figyelj a gyerek bármit benyel amit a szájába raksz, ne azt tartsd szem előtt amikor elkezded hozzátáplálni, a kiskönyvben is van táblázat, hogy mit mikor ajánlanak és a narancs biztos nincs az elsők között.
13/16 anonim válasza:
Az én fiam 6 hós lesz pár nap múlva,és csak most kezdtük a kóstoltatást.szerintem még várj vele.persze ez a te döntésed.
14/16 anonim válasza:
azt elfelejtettem hogy csak anyatejes.
15/16 anonim válasza:
6 hós koráig csak anyatejet kapott. Utána kezdtük a kóstoltatást, de sokáig még kizárólag a cici rabja volt! :))
Szóval várj még, nem maradtok le semmiről! Egy ilyen pici emésztőrendszere még nem elég fejlett, az anyatej számára a legjobb!
16/16 A kérdező kommentje:
Hat asszem akkor meg varunk par honapot a kostolgatassal.
O is nagyon cicifuggo, olyannyira, hogy nem fogadja el a cumisuveget sem (tea) es a hazugcumit sem :)
2010. júl. 27. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!