Szigoruan kivartatok a 4 honapot a bebietel (bolti) bevezetesevel?
En varnek igen.
14hos kisfiu anyukaja
10 nap múlva lesz 4 hónapos a kisfiam és eddig az almalevet kóstoltattam vele,pár napja kezdtem.
A többit szép lassan elkezdjük pár hét múlva.
Mindenképpen várd ki, ha tehéntej tartalmú bébiételt találsz a boltokban. De ha szójatej, vagy ilyesmi tartalmút (ami gondolom, drágább), akkor elvileg lehet adni neki. Próbálkozhatsz még joghurt+gyümölcs adásával.
Azért én még egy picit halasztanám a 4 hónapon túl is.
Másfelől, ha tápszeres a babád, akkor az is tehéntej alapú, és akkor arra már valószínűleg nem alakul ki allergiája akkor sem, ha olyan tartalmú étel kap.
Anyatejes a kissrac. Azt hiszem meg varunk kicsit a dologgal. Ugysem ugy akarom, hogy egybol kivaltok egy szopit egyeb kajara, csak azt akarom, hogy lassan szokja meg az izeket. Eddig mi is az almalevet es a narancslevet kostoltuk meg, de csak 1-2 kanallal kapott neha-neha. Nem rendszeresen.
Csak kaptunk ilyen Nestle-s almas cuccot, s gondolkodtam, hogy adjak-e belole mert azt irja h 4 honapos kortol, de hat ez vegulis ez nem romlik el meg jo darabig, ugyhogy akkor csak kesobb adom, s addig meg neha neha adok kicsi gyulolcslevet.
A Yoghurtot en meg korainak tartom :)
Koszi az eddigi valaszokat!
Még gyümölcslevet sem kellett volna!
Az üvegcímke ajánlását én olyannyira betartottam, hogy mindig rászámoltam 2-3 hónapot. Most 9 hónapos, de ha veszek neki üvegest, akkor 6-7 hónaposnak valót.
Amit a címkére írnak, nem azt jelenti, hogy akkortól KELL adni, hanem esetleg lehet, talán nem lesz baja.....nekik az az érdekük, hogy minél hamarabb megvedd.
Fú, nagyon ráérsz még!! Pláne hogy anyatejes a babád! Narancsot amúgy is csak sokkal később lehet neki!!
Nyugodtan cicizzen csak 6 hónapos koráig, ráérsz utána kóstoltatni, lesz legalább 80-90 éve még, hogy különféle ízeket egyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!