Panellakó anyukàk! Baba levegôztetését hogy oldjàtok meg?
Jó, én ilyenekről lemaradok, mert nem facebookozok. Ablakból fotózzák, hogy ki van az utcán, vagy mi a jó ég? Ennyire unatkoznak?
Egy orvos bement koronavírusosan műteni, érezze ő szarul magát, ne ti, akik kimentek a levegőre!
Minden további nélkül vidd le a gyereket naponta.
Ha beszólnak, tettesd magad süketnek. Ha fotóznak, nem árt tudnod, hogy te nem szegsz szabályt, ő viszont azzal, hogy lefényképez, pláne, ha felismerhető vagy rajta és feltölti FB-re, azzal törvényt szeg. Simán föl lehetne jelenteni a rendőrségen. Ha FB-n találod meg a képedet, akkor egyértelmű az is, ki csinálta, ill. ki tette közzé, szóval a bizonyítás is egyszerű.
Az más kérdés, hogy én nem is foglalkoznék vele. Fröcsöghet rám FB-n bárki, ha neki ettől lesz orgazmusa.
Ui.: Én férfi vagyok, talán ezért is gondolkodom másképp. Ha a te férjed se izgatja magát ezen, vigye le ő a gyerekeket (amikor tudja) vagy menjetek négyesben. Szerintem neked is könnyebb lenne lelkileg.
Goldmund!
Pontosan miylen szabályt is szeg meg? Közterületen azt fotóz az ember, aki és amit akar. Nem kell hozzá engedély.
Kérdező!
Ne foglalkozz velük. Nincs karantén, mindenki oda megy, ahova akar.
15:
"Pontosan miylen szabályt is szeg meg? Közterületen azt fotóz az ember, aki és amit akar. Nem kell hozzá engedély."
Ez nem így van.
Az utcán járkáló tömegről csinálhatsz, de egyes embereket úgy, hogy felismerhetőek legyenek, csak az engedélyükkel fényképezhetsz le.
Ez annyira igaz, hogy még rendőrök arcát is kitakarják, ha egy balesetnél intézkednek és közben az újságírók lefényképezik a baleset helyszínét.
Kivétel természetesen egy közszereplő: pl. tüntetésen, ünnepségen a szónok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
- na ezek miatt "fél" az ember kimenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!