9 honaposan meg mindig nem nyujtja a kezet az baj?
Azt túlzás kijelenteni még ilyenkor h auti szerintem. Esetleg hallás vizsgálatra lehetne elvinni. Bár a mostani helyzetben nem tudom mennyire kivitelezhető.
Az én lányom is később csinálta ezt mint kérték de végül kb 8-9 hó között már csinálta. Próbáld meg mielőtt felvennéd, kivennéd valahonnan hívni, ösztönözni arra h emelje a kezét feléd.
Én is minden ölbe vevés előtt ezt csináltam. Aztán h e miatt v sem de végül csak megtanulta.
Önmagában abból hogy nem nyújtja a kezét nem diagnosztizálható semmi.
Egyébként a fejlődése rendben van?- mászik, ül, áll, "kommunikál a környezetével", figyel rád ha mondókáztok?
All?? Miert kene allnia 9 honaposan?? Maszik, figyel ha mondokazunk, igazabol mindenre figyel, a hallasa tuti renben van, ha hallja h nyikik a bejarati akto egybol arra nez es megy arrafele megnezni ki jott. De nem is nagyon utanoz.
Mindig tartom fele a kezem amikor felveszem kb szuetese ota. Szoval osztonzom ra de nem akarja csinalni. Keremet is mar reg gyakorolom vele de semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!