Jön a foga? 4 honaposan?
Figyelt kérdés
4 hónapos kislányom megállás nélkül nyáladzik, de annyira hogy már napi 5-6 ruha csere kell, tegnap nagyon etvagytalan volt, közben eddig alig tudtam jól lakatni, 3000 grammal született most 7000 gramm szóval jól evett,tegnap a széklete is nagyon sok volt 4-5x oltoztetem át ez miatt, mert nyakig kakis volt, nem habos nem más színű volt a kaki, csak sok volt, meg a fenekét is ki csípte pedig azonnal cseréltem is ki, ez lehet fogzasra utaló jel? Nem látok az innyén változást. De rágni mindent rágna és elég nyűgös is.2020. márc. 18. 07:36
1/7 anonim válasza:
Nálunk ez 3 hónaposan kezdődött. Igaz nem kakált ennyit egy nap de neki is ki csípte. 25-én. Lesz 6 hónapos tegnap törte át az ínyét az első fogacska. KB 2 hete van az hogy este sírva kell de nem sokáig csak vissza kell altatni. A napokban már napközben is nyügösebb. A fogán nem láttam semmit előtte, a nyáladzásal és a pospi kiütés is elmúlt akkor mikor 5 hónapos lett. Viszont még mindent rág, tegnap már hűtőt rágókát adtam neki azzal elvolt. A szája körül visszont kipirosodott, kiütések vannak neki.
2/7 anonim válasza:
4 hó 1 hetesen kinn volt az első foga
5 hó 2 hetesen 4 foga volt a lányomnak
Simán lehet, hogy fogzik
3/7 anonim válasza:
Ezek szerintem is fogzás tünetek. Innen lehet 2 hét, de 2 hónap is amíg ténylegesen előtör a foga. Kitartás!
4/7 anonim válasza:
Nálunk 3 hónapos kora óta van ez. Hol jobb, hol rosszabb.
Most 7 hós, még nincs foga.
Úgyhogy sajnos eltarthat még nagyon sokáig.
5/7 anonim válasza:
A legnagyobbnak 11 hetesen kint volt az első 2, a kicsiknek is 4 hónaposan. 😊
6/7 A kérdező kommentje:
Meg ilyet nem láttam nagyobbik lányomnak is kint volt már 6 hónapos korára a 2 alsó foga de most a kicsi lányom mar1 hónapja nyáladzik, ezért jól le fertotlenitettem a kezem és meg tapogattam neki, hát 😯😯 így maradtam nem a két alsó jön hanem a alól a szemfogak alatti 2 fog olyan hegyes, és már kint van az éle.
2020. márc. 24. 07:16
7/7 anonim válasza:
Az összes gyerekem 6 hetes korától nyálzott, vegyél neki nyálkendőt, akkor nem lesz nedves a kis ruhája, de egy sima partedli is megteszi, az is felszívja a nyálat. A sok kaki normális, és hasznos, ez a helyes hogy többször és sokat kakilt, tedd 3 óránkétn tisztába, jó minőségű pelenkába (akár a sima dm, rossmann márka is jó, nem kell drága pelenka, mindig tisztítsd le a popsit a kendővel alaposan, és a jó krém a titka...nekem a penaten jött be, amit a müllerben lehet kapni, sajnos a sudocream nem volt jó, a neorgranormon pedig közepesen vált be...penaten mellett viszont sohasem volt gondunk, és nagyon sokáig elég...fémdobozos kerek krém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!