Miért utálta meg a fürdést 16 hónaposan?
Szeretett fürödni. Játszott, pancsolt.
Egy hete már akkor üvölt, ha bele akarjuk tenni a vízbe. Végig üvölt, amíg ki nem vesszük.
Semmi nem változott az esti rutinunkban, minden ugyanolyan. Nem értem mi lehet a baj.
A férjem szerint még játszani akar, nem fürdeni. De eddig is ebben az időpontban fürdettük és rögtön alszik is, amint megitta a tápszert.
Nem tudom, hogy annak van-e köze hozzá, hogy 2 hete kezdett el járni.
Nálatok volt ilyen? Mi lehet a baj?
Köszönöm a válaszokat!
Enyém a hajmosást utálja, másnap szokott húzódozni.
Találjatok ki vmi újat. Szappanbubi ha nem volt, új játék (pl egy sima konyhai tölcsér is jó).
A választ nem tudom, de nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy üvöltött, pedig előtte szeretett fürdeni, és azóta is szeret. 1-2 hétig tartott, gőzöm sincs, mi volt az oka. De több szülőtől is hallottam már ilyet amúgy.
Ugyanígy volt egy időszaka, amikor elég volt meglátnia a gyerekorvosunkat, és visított, mint akit nyúztak :) A doki csak nevetett, hogy ne aggódjak, azokkal a gyerekekkel, akik ennyire kiborulnak tőle, is haverok lesznek majd kicsit később. Akkor ezt nagyon nehéz volt elhinni, de tényleg így lett.
Köszönöm a válaszokat!
Remélem igazatok van. Ma estére kitaláltam neki egy kis meglepit. Remélem beválik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!