Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért utálta meg a fürdést 16...

Miért utálta meg a fürdést 16 hónaposan?

Figyelt kérdés

Szeretett fürödni. Játszott, pancsolt.

Egy hete már akkor üvölt, ha bele akarjuk tenni a vízbe. Végig üvölt, amíg ki nem vesszük.

Semmi nem változott az esti rutinunkban, minden ugyanolyan. Nem értem mi lehet a baj.

A férjem szerint még játszani akar, nem fürdeni. De eddig is ebben az időpontban fürdettük és rögtön alszik is, amint megitta a tápszert.

Nem tudom, hogy annak van-e köze hozzá, hogy 2 hete kezdett el járni.

Nálatok volt ilyen? Mi lehet a baj?

Köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 8. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nalunk is volt ilyen. Elkepzelesunk sincs, mi okozta, de csinalta vagy 2 hetig. Aztan amilyen gyorsan jott, olyan gyorsan el is mult. Soha nem jottunk ra, mi tortent...
2020. márc. 8. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Enyém a hajmosást utálja, másnap szokott húzódozni.

Találjatok ki vmi újat. Szappanbubi ha nem volt, új játék (pl egy sima konyhai tölcsér is jó).

2020. márc. 8. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem pontosan mikor volt mert már 3.5 éves de nálunk is volt hogy üvöltött. Akkor kitalaltuk h gyors zuhanyzás. Úgyhogy a kádban állt a foghatta a zuhanyt az tetszett neki, persze minden tiszta víz lett mert meg kellett tanulni hogy fogja. Elég sokáig utána csak zuhanyozni akart. Aztán mondtuk neki dugja be a dugót, később h üljön be. Mindig kérdeztük hogy fürdeni vagy zuhanyozni szeretnél? Szép lassan visszaszokott.. Jelenleg a nagy hab a sláger pedig régen utalta... :)
2020. márc. 9. 04:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most nézem a fiam már elmúlt akkor 2 éves mikor kezdte hogy nem akar fürdeni
2020. márc. 9. 04:26
 5/7 anonim ***** válasza:

A választ nem tudom, de nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy üvöltött, pedig előtte szeretett fürdeni, és azóta is szeret. 1-2 hétig tartott, gőzöm sincs, mi volt az oka. De több szülőtől is hallottam már ilyet amúgy.

Ugyanígy volt egy időszaka, amikor elég volt meglátnia a gyerekorvosunkat, és visított, mint akit nyúztak :) A doki csak nevetett, hogy ne aggódjak, azokkal a gyerekekkel, akik ennyire kiborulnak tőle, is haverok lesznek majd kicsit később. Akkor ezt nagyon nehéz volt elhinni, de tényleg így lett.

2020. márc. 9. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Remélem igazatok van. Ma estére kitaláltam neki egy kis meglepit. Remélem beválik majd.

2020. márc. 9. 09:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem jött be sajnos!😭
2020. márc. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!