Ti elmennétek így az esküvőre és a lakodalomba 1 hónappal szülés után ebben az esetben? Baba nem jöhet, mert koraszülött volt.
Egy hónapos lenne akkor a pici, császárral szültem egy hónapja. Nem azért nem jöhet, mert azt mondták, hogy ne, hanem én nem látom jó ötletnek. A párom mindenképpen megy, mert a fia lesz a vőlegény és engem is várnak, mint az új "barátnőt", bár mondjuk kellemetlen, mert az exfeleség is ott lesz, a párom fiának az édesanyja. A srác 27 éves már....
Ha elmennék, a baba édesanyámmal lenne azon az estén.
Szia
Nalunk is hasonlo volt. Kisfiam 27.hetre szuletett, 3 honap utan johettunk haza a korhazbol. 1,5 honappal kesobb hivatalosak voltunk egy eskuvore. Anyukam vigyazott addag a babara. Ott is aludtunk, masnap delelott jottunk haza. Tok jo volt, kikapcsolodtam es kicserelodtem. Ja enis csaszaros voltam bar ugyr addigra mar ez nem is volt tema a 3 honap korhaz miatt. Szerintem menj ha van kedved es ra tudod olyanra bizni a kicsit akiben megbizol:)
Ne menj.
Az örömapa meg tartsa távol magát tőletek, ha hazajött a lagziból, mert ha te most megbetegszel és kórházba kerülsz, az rettentő bonyodalmakat fog okozni. Főleg, ha szoptatsz.
De ha a kisbabád lesz beteg, beteszik egy fertőzőosztályra, ahol vagy fel vannak készülve újszülöttel ellátására vagy nem (ez a gyerekgyógyászaton belül is speciális terület), viszont látogatni biztosan nem tudjátok... Biztosan meg akarod kockáztatni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!