Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elso perctol kenitek/puderezit...

Elso perctol kenitek/puderezitek a babatok popsiat?

Figyelt kérdés
Par nap en mar mi is ketten leszunk...de nem tudom h feltetlen kell egybol kenni minden fele kencevel a kicsi boret vagy eleg ha csak puderezunk.
2008. nov. 21. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Szia!Én az első közös perctől olajoztam a kis hajlatait persze nyári baba volt plusz púdereztem fürdés után és mivel az én kisfiamnak elég száraz volt a bőre a vitaminos gyógyszertári krémet is használtam!Üdv egy 7hós baba anyukája
2008. nov. 21. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én púdert csak a köldökére használtam míg be nem gyógyult teljesen. A popsijára receptre kiváltott gyógyszertári kenőcsöt használok, vagy ha az elfogy akkor Neogranormont (az elejétől kezdve).
2008. nov. 21. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Púdert én is csak a köldökére használok, használtam míg be nem gyógyult. A popsiját én is a gyógyszertári kenőccsel kenem és szerintem egy darabig azzal is fogom, majd pár hónapos korába kipróbálok mást. Most még csak 17 napos.:) Fürdetésnél pedig a gyógyszertári olajjal kenegetem a hajlatait, és a gyógyszertári fürdetőkrémet használjuk. Púdert mi fürdetés után a hajlataiba nem szórunk mert úgy tudom az csak nyáron kell az izzadásuk miatt.

Szóval mi egyelőre mindenből a gyógyszertárit használjuk, semmi felesleges kencefice nincs.:)

2008. nov. 21. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hello!Mi csak akkor kenjük a popoját ha piros vagy valami!5.5 hónapos és kb:10 volt bekenve!A Puder nem jó mert becsomosodik és beissza a vizet(izzatság,vizelet)és kipirosodik töle!Mi neugranormont használunk ha kell!
2008. nov. 21. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!