Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van otletetek miert csinalna...

Van otletetek miert csinalna ezt a babam?

Figyelt kérdés
8 honapos es kb 1 honapja vettem eszre h napkozben sokszor dorzsoli a szemet akkor is h nem almos. Nagyjabol akkor kezdodott amikor a fogzas, lehet osszefugges? A latasa elvileg rendben van.

2020. márc. 11. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet vni irritàlja.szàraz levegö, vagy àllati növenyi pollenek, vagy fürdeskor szembe jutott vmi, vagy bakterium, stb.

Nem gyullad?

2020. márc. 11. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem gyulladt.

Egesz nap csinalja, nem tudom furdeshez kotni.

0-24-ben jaratom a nagy teljesitemenye Philips legmoso es parasito keszileket, meglepodnek ha a levego minosegevel lenne gond.

Egyszeruen nem tudom mire gondoljak. Egyedul ez a foguas jut eszembe hogy hatha a felso inye faj neki... nem tudom tenyleg

2020. márc. 11. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is csinálja a lányom kB 5hos korától.

A doki azt mondta, hogy ez egy szokás.

Van amelyik baba a fülét piszkálja, van aki szemét dörzsöli...

2020. márc. 11. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt el tudom képzelni, hogy a fogzás miatt kicsit folyna az orra (pont nem porszívózásig, de annyira, hogy bizseregjen, viszkessen, irritálja) és valójában azt próbálja "vakarni" a szemdörzsöléssel.
2020. márc. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!