Extem faradtsag, idohiany ket pici mellett. Van vm otletetek?
Figyelt kérdés
A kicsi 10 ho, nagy 3 eves, meg nem ovis. Harman alszunk egyelore. A nagyot ott tudnam hagyni, de a pici olyan, hogy a kisagyaba nincs el, ha igen, akkor egesz este forgolodik benne, osszevissza tori magat, fejet, kitakarozik, vegul ejjelente 3-4 szer kel igy es hosszas altatas utan lehetne visszatenni, ezert magamhoz vettem, igy egy egy sirasnal megnyugtatom, rogton visszaalszik, de igy is forgolodik, sokat forditgatom ejjel, vigyazok, le ne essen. Kozbe nagy is neha neha felsir este, egyszer pelenkazom ot, mert kulonben kifolyna a pisi mar a pelusbol. Szoval ejszaka nem tudok aludni, gyakran meg almatlanul is hanykolodok, olyan eberorzo uzemmodban mikor riadnak fel es meghalljam oket. Kb 5-6 ora osszevissza fleuletes alvas utan keles 6-7kor,monnantol folyamatos uzemmod, nem alazanak egyutt soha, ezert persze nyugosek is es felvaltva dolnek ki, pedig ritualeval megy az alattas ebed utan. Probaltam hogy kulon altatni, elobb a picivel mig. A nagy festegett. Nagy hamar elunta stb. Este 21-22ig minimum megy a nap, pedig mar 19 kor megkezdem az alatatast...van napirendunk, bar ha lefaradnak sok setaval, ugy en megjobban es ennyi alvassal..mi tevo legyek?2014. okt. 17. 14:40
1/6 anonim válasza:
kiságyat rakd körbe takaróval és máris nem töri össze magát, és altasd hálózsákban és akkor nem gond a kitakarózás.
2/6 A kérdező kommentje:
Es a folriadas? Feltapaszkodik es bimbol, farasztto 3szor visszamenni...
2014. okt. 17. 14:55
3/6 anonim válasza:
Ahogy az első írta, körbepárnázás, hálózsák a kicsinek. Ha felriad, menj oda, nyugtasd meg, de ne vedd magadhoz. Így se éjjeletek, se nappalotok nincs, előbb-utóbb kibuksz majd. Valószínűleg a férjednek is probléma, hogy nem vele alszol.
4/6 A kérdező kommentje:
A ferjem multkor kiprobalta hogy atmaszkalt, masodik napon mar feladta es behozta hozzank a mi agyunkba...es mi lesz ha nem veszem eszre hogy a fogzas miatt nem alszik, en meg eroltetem..de amugy ez lesz szerintem, hogy ott altatom, de meg a delutani alvasnal se lehet berakni, 20-30 perc utan ebred. Most is igy volt, kitettem a foldre a egy paplanra aludni aztan atosontam mellole...
2014. okt. 17. 15:27
5/6 A kérdező kommentje:
Lanyom,a nagy ennyi idosen a kisagyba aludt este 8-tol reggelig vagy max egyszer ebredt, napkozben is el tudott benne aludni, ha mellette voltam. A fiam napkozben is utalja a kisagyat, multkor 2 oraig visitott benne alvasidokor delutan, megszamoltam 36 szor allt fel benne, pedig mindig visszatettem ...vegul velem aludt el az agyban vegkimerulve...
2014. okt. 17. 15:33
6/6 anonim válasza:
Legyetek következetesek, nem szabad a második nap feladni. Az nem baj, ha felébred éjszaka, csak tudjon visszaaludni, tedd a keze ügyébe a cumit, rágókát éjszakára. Nem lehet, hogy azért ébred fel, mert éhes? Próbálj neki laktató vacsorát adni.
Délután is nyugodtan tedd be a kiságyába aludni. Ha folyton "kikapkodod", akkor nem tanulja meg, hogy hol kell aludnia.
Hármas voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!