Jó ötlet ilyen hamar babát vállalni?
A barátnőmmel nyáron készülünk össze költözni.
1-2 éven belül szeretnénk gyereket.
Jó ötlet ilyen rövid időn belül?
20.F
23.L
Mi 21 és 25 évesek voltunk amikor elkezddtünk próbálkozni, mondjuk nem Magyarországon, itt sokkal elfogadottabb a korai gyerekvállalás.
Én 23 éves leszek amikor szülni fogok, van saját lakásunk, viszont még egyetemre járunk és csak a mellet dolgozunk mindketten.
Szerintem, ha úgy érzitek, hogy készen álltok és anyagileg meg tudnátok oldani, akkor vágjatok bele.
Szerintem gyerekvállaláshoz nem kell saját palota, milliós kereset stb..
Fiatalok vagytok még szerintem is. Mondjuk inkább te, a párod 25lesz addigra az talán a tökéletes kor egy nőnek a gyerekvállalásra. (ha van ilyen...)
De ha neked tetszik az ötlet, miért ne? Vannak család centrikus férfiak. Bár én jóval később vállaltam gyereket (31) a feleségemmel, én is szeretek együtt lenni a fiammal a kezdetektől fogva, pedig mindenki azt hitte (én is), hogy majd akkor foglalkozom a gyerekkel ha már beszél/jár, stb.
Továbbá ez még 1-2 év mire elkezditek, az még idő, addig sokminden kiderül az együttélés alatt. Ezt a kérdést sima szándéknyilatkozatként kezelném, hogy alapvetően ebne lennél-e már, vagy sem. Aztán ezt majd komolyabban megtárgyaljátok 1-2év múlva.
31F
13 mellett vagyok
Én 24F vagyok de úgy érzem 35 alatt nem szeretnék gyermeket. Az élet nem csupán a "továbbszaporodásról" és gyereknevelésről szól, hiszen miután megszületik ő lesz az életetek és amíg el nem múlik 18, esetleg 22/24 addig a "nyakadban lesz."
Viszont egy életetek van, egyetlen egy! Menjetek túrázzatok, szórakozzatok, kapcsolódjatok ki, nevessetek, veszekedjetek, örüljetek, szeressetek és minél több emléket szerezzetek, hogy tudjatok minél többet mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!