Előfordult már másnak is, hogy kicsit csomós maradt a tápszer, nem oldódott fel teljesen?
Figyelt kérdés
Hipp 1-es, úgy csináltam, ahogy a dobozon le van írva, de maradt 1-2 csomó a cumisüvegben. Mi lehet az oka? Merjem tovább használni? (Még csak most bontottuk ki a dobozt.)2008. nov. 21. 09:50
1/3 anonim válasza:
Nem lehet,hogy picit pa´rás volt az üveg mikor a port beletetted??
Addíg keverd,amíg a csomó eloldódik.
3/3 anonim válasza:
A Hipp-el én is mindig így jártam, ne úgy csináld, ahogy a dobozon van írva, mert úgy nekem is csomós. Cumisüvegbe beletöltöd a fogyasztásra hűlt forralt vizet, rádobod a megfelelő mennyiségű tápszert, összerázod és kész. Nem kell két részletben csinálni, ahogy a dobozon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!